DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Aplicație pentru haine„ bufniță ”
Recent, am decis să fac o aplicație pentru haine. De fapt, pictura pe țesătură este mai simplă și cumva mai rapidă, dar dacă planul nu a avut succes, lucrul poate fi aruncat. Așa că am decis să vă spun cum să faceți o cerere de bufniță.


Veți avea nevoie de:
1. contur auriu și roșu pentru țesătură sau sudat cu lumânări de ceară (biserică), spirt alb și vopsea aurie (feronerie).
2. fire subțiri de aur (ca pentru broderie) sau lipici din țesătură (magazin pentru articole de creativitate)
3. coloranți pe țesătură sau guașă + acrilic 1: 1.
4. o bucată mică de satin artificial, alb.

Deci, să luăm și să transferăm de pe ecranul monitorului pe o foaie o schiță a unei bufnițe. Este posibil să imprimați, dar este mai bine să redescurcați contururile principale ale păsării.

imagine


Apoi, luați o bucată de satin, puneți o poză sub ea și desenați liniile principale cu un creion.
Desenăm un contur pentru țesătură de-a lungul liniilor desenate. Am avut un contur roșu, apoi am decis să aplic părțile cele mai întunecate ale desenului, deși, de obicei, conform regulilor de desen, se recomandă mai întâi să aplic tonuri mai deschise. Asta s-a întâmplat

desen aplicat

aplicatie suprapusa

În continuare, trebuie să pictați peste pasăre. Asta s-a întâmplat

Acum desenul Bufniței trebuie decorat cu un contur de aur. După aceea, pasărea trebuie tăiată din țesătură, cu ajutorul pentru a clipi și a stropi undeva 2-3mm.

aplicație pentru haine


Acum, cel mai crucial moment este plutirea. La fel ca petalele pentru flori artificiale, vom topi marginile aplicației. Mai exact - departe de foc, trebuie să topim puțin țesătură, pentru a nu se crăpa și pentru a nu arde casa!

aplicația pentru haine este gata


Apoi se folosesc fire de aur. Îl umplem cu o mașină de cusut, stabilim zig-zag-ul mediu, densitatea țesăturii este 0, lungimea cusăturii este de 0,5 și o ajustăm în funcție de contururile topite. Puteți chiar să-l fixați cu ace, astfel încât atunci când reglați aplicația să nu se „miște” în lateral.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat