DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Mittens pentru femei cu o stea norvegiană
Pentru a lucra, veți avea nevoie de:
1. un set de ace de tricotat de 5 bucăți dimensiunea nr. 3, nu alege modele lungi. Pentru șoarecii de tricotat, lungimea medie este considerată cea mai bună opțiune.
2. un ac de tricotat special (este mai bine dacă va fi și nr. 3, nu vor strica produsul și opțiunile nr. 2,5; 3,5 și chiar 4).
3. fire de tricotat Alize Classic fabricate în Turcia. Compozitie 51% acrilica si 49% lana. Acest lucru este suficient pentru mittensele cu un singur rând, potrivite pentru menținerea căldurii la temperaturi de până la -10 grade sau pentru antrenarea în sport activ (schi, patinaj cu gheață etc.). Greutate 100 de grame, lungimea firului în skein 390 metri. Achiziționând fire de trei culori (în cazul nostru: negru, alb și roșu), puteți conta în siguranță pe 5 perechi de mătuțe (3 perechi de bărbați și 2 perechi de femei) cu modele diferite (în fiecare pereche merită să alternați culorile principale).
4. cârligul nr. 3 (va fi necesară numai scoaterea capetelor firelor care acoperă produsul însuși și degetul).

Set de bucle:
Pentru mittens pentru femei (dimensiunea aproximativă 7) formăm 52 de bucle cu un fir negru pe 2 ace de tricotat.

Mittens pentru femei cu o stea norvegiană 1


Lăsăm buclele adunate pe 1 spiță, îl eliminăm pur și simplu pe al doilea. Apoi distribuim 13 bucle la 4 ace de tricotat. tricotare începe prin a uni prima și a patra ace de tricotat. Astfel, din buclele distribuite pe 4 ace de tricotat, se obține o cupă echilaterală.

guma:
Din primul rând, începem să tricotăm elasticul împărțind toate buclele într-o schemă 2x2 (2 față x 2 față). Începerea unui rând este mai convenabilă cu buclele faciale. Elasticul tricotează 30 de rânduri cu o densitate medie de tricotat. Într-o astfel de densitate, înălțimea elasticului trebuie să fie de 7,5 cm.
Partea principală:
Trecerea de la gingie la partea principală se realizează fără a adăuga bucle și fără a schimba culoarea. Toate cele 52 de bucle rămân în funcțiune. Tricotarea continuă numai cu bucle faciale. Înălțimea raportului negru este de 10 rânduri, ceea ce corespunde la 2 cm.

Baza degetelor:
La 3,5 cm (aproximativ 15 rânduri) sunt fixate 9 cusături pe un știft. Deasupra lor, pe a cincea vorbire, se introduc 9 bucle, care continuă să tricoteze acest rând. Astfel, toate cele 43 de bucle ale părții principale și 9 bucle nou formate sunt conectate în cupă.

Banda de cauciuc 2


ornament:
Mai departe tricotarea continuă cu un desen al unei stele norvegiene. Întregul model este realizat doar cu bucle faciale.

schema 4

schema 4


Ornament 5

Ornament 6

Ornament 6

Ornament 7


Închidere produs:
2 bucle sunt tricotate împreună, 1 facial, din nou 2 împreună, apoi 27 faciale, 2 împreună, 1 facial, 2 împreună. În cazul în care 2 sunt tricotate împreună, de fiecare dată este necesar să închideți din nou 2 bucle într-un rând nou. Așa că se dovedește o porumbelă dublă, care se potrivește cu restul de 4 bucle. 4 bucle acoperă întregul produs.

Închiderea produsului 8


Tricotarea degetelor:
9 bucle de la știft sunt îndepărtate pe acul de tricotat, al doilea ac de tricotat (de la cele formate mai devreme) primește alte 9 bucle. Degetul este tricotat cu bucle frontale cu un fir negru de 22 de rânduri. Închidem, începând calculul: 2 împreună, față, 2 împreună, 7 față.

Tricotul 9

Tricotarea 10

Tricotarea 10

Tricotarea 10

Tricotarea 11


Mittens sunt gata.

Mittens gata 12

Mittens gata 13
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat