DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
După ce s-a uitat la o fotografie cu o bufniță de jucărie dintr-o revistă străină, a existat dorința de a coase la fel. Modelul din revistă nu a fost suficient de precis, așa că a trebuit să fac unele ajustări și îmbunătățiri. Șabloanele de piese au fost scanate în format A4, iar pentru a face proporțional stocarea telecomenzii sau a telefonului, a trebuit să crească modelul. Întrucât algoritmul lucrărilor de fabricație nu diferă de a coase orice alt lucru, cele mai importante puncte vor fi arătate în fotografii.

Șabloane de piese


Pentru a crea o jucărie, avem nevoie de o varietate de bucăți de țesătură, butoane pentru ochi și aripi. Ca decor suplimentar, puteți folosi arcuri, împletituri sau margele. Pentru fabricarea corpului jucăriei, orice țesătură densă este bună: calico, teak, jeans, catifea și multe altele. Jucăriile de cusut nu vor dura cel mult trei ore.
Primul pas este să tăiați modelele pieselor pe țesătură în funcție de numărul specificat, fără a uita să lăsați indemnizații pentru cusături.

tăiem tiparele


După aceasta, detaliile sunt decupate și măturate. Pe jumătatea frontală a corpului observăm un buzunar, ochi, butoane pentru pupilă și un cioc. Am cusut buzunarul cu o cusătură decorativă, împărțindu-l, astfel, în două părți. Elevele pot fi realizate nu numai din butoane, ci și din țesături, care rulează semifabricate pentru ochi sau le pot desena cu vopsea de neșters.
După fixarea tuturor părților mici de pe corp, atașați-le cu o cusătură cretă pe o mașină de scris.

le atașăm cu o cusătură cretă


Acest lucru va marca marginile pieselor și le va permite să se sfărâme în timp.
Următorul pas este să fixați ambele părți ale corpului, introducând aripi pe părțile laterale. În modelul inițial al bufniței, fundul nu a fost luat în considerare, dar experiența a arătat că odată cu ea jucăria va fi mult mai stabilă. În fotografia 2, pe material se aplică un detaliu al bazei de jos. Îl coase pe corp, în timp ce pe de o parte nu-l aprindem și nu lăsăm o gaură.

Coase-l la corp


Prin ea, jucăria va fi umplută cu umplutură. Ca umplutură, puteți utiliza vată sau orice este la îndemână. Am folosit holofibra de la vechea mea pernă. Bufnița trebuie umplută uniform, umplând spațiul urechilor.
Putem spune că cea mai mare parte a lucrărilor a fost deja finalizată. Coaseți labele la baza jucăriei și treceți la decorarea bufniței. Decorăm ciocul cu împletitură și atașăm un arc la ureche.

Coase piciorul


Fiica mea, testând o jucărie, a observat că butoanele mari intervin cu ea. Prin urmare, a trebuit să fac schimbări la ochi. Am lipit golurile alergătoare ale ochiului, ceea ce a făcut ca expresia feței bufniței să fie oarecum răutăcioasă.
Aripile la corp pot fi cusute cu butoane diferite sau fixate cu unul dintre ele, la discreția dumneavoastră. În buzunarele bufniței terminate, puteți stoca telefoane sau telecomenzi de la electrocasnice.

bufniță


Păstrăm unități flash și alte fleacuri într-o astfel de bufniță, care sunt întotdeauna necesare la îndemână la computer.
Există multe opțiuni pentru utilizarea jucăriilor cu bufnițe. Poate fi folosit ca o parte interioară, perne sau jucării pentru copii sau, ca în cazul nostru, ca păstrător al lucrurilor mărunte. Și în funcție de scopul său, puteți utiliza o varietate de țesături - de la mătase la pluș.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat