DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Prăjitura Miracle cu scutece
Nașterea unei persoane noi - triumf, bucurie, tandrețe! Cum vreau să îi felicit pe cei dragi pentru acest eveniment într-un mod frumos și original! O prăjitură minunată făcută din scutece pentru copii, făcută de tine, nu va lăsa indiferentă nici o mamă fericită. Și o combinație uimitoare de beneficii și frumusețe va atrage cu siguranță chiar și cei mai practici părinți.
A face o prăjitură cu scutece nu este deloc dificilă. În plus, costul său este destul de potrivit pentru orice portofel. De ce avem nevoie pentru a crea un tort?
1. Scutece. Pe un tort cu două niveluri ai nevoie de aproximativ 30-40 de bucăți. Este recomandabil să cumpărați nu cea mai mică dimensiune (de exemplu, de la 7 kg și mai mult), de multe ori un cadou atinge astfel părinții încât nu se grăbesc să-l demonteze imediat.
2. Scutec de unică folosință, mănuși. Scutecele pentru un copil sunt o problemă de igienă personală, prin urmare, respectarea curățeniei și sterilității atunci când se creează un tort din ele este o condiție indispensabilă. Toate articolele cadou (suporturi, decorare) De asemenea, este recomandat să ștergeți cu o soluție antiseptică sau fier cu un fier, astfel încât nimic nu amenință pielea delicată a bebelușului.
3. Munte. Alegerea monturilor este uriașă. Frânghii, bandă, ace de siguranță pentru copii, benzi de cauciuc, lipici. Dar, cu toate acestea, este recomandat să punem un accent special pe siguranță și naturalețe - până la urmă, un cadou pentru un copil. Prin urmare, folosim numai funii de țesătură sau hârtie, panglici din satin și fire de cusut. Cu ei, procesul de creație va fi puțin mai lung, dar calitatea miracolului nostru de cofetărie va fi de vârf.
4. Material pentru o bază verticală. Aici este potrivit: o sticlă înaltă de produse cosmetice pentru copii, o sticlă, un rola de carton din prosoape de hârtie, pinioane din lemn, o sticlă de șampanie, în sfârșit. În ceea ce privește acesta din urmă, personal, avem îndoieli: deja, alcoolul nu se potrivește în niciun fel cu imaginea unui cadou blând pentru copii. Dar, alegerea este a ta.
5. Panglici din satin de diferite lățimi, fire, ace, șervețele de hârtie decorative sau țesături. Lăsăm schema de culori complet pe gustul tău. Știi mai bine în ce stil și culoare să faci un tort pentru a stârni admirația rudelor tale.
6. Elemente de decor. Jucării drăguțe de pluș, flori de țesătură, margele, mărgele, parafernalia pentru bebeluși: piepteni, dinți, șosete, ghete, scutece, sfarcuri. Crede-mă, mama se va bucura de fiecare detaliu al cadoului - totul va veni la îndemână în viața sugarului.
7. Stand. O tavă poate fi o foaie de carton frumos lipită, partea de jos a cutiei dintr-un tort adevărat. În cazul nostru, standul este și un cadou util - o carte pentru copii.
Așa că hai să începem.

Deschideți un șervețel steril


Pe un șervețel steril, deschideți ambalajul scutecelor (20 buc.). Nu le deconectați, ci doar stivați-le, așa cum se arată în fotografie.

doar stiva


Ușor încovoiat, dați uniform forma în jurul bazei - sticla, trageți de funie.

trage de funie


Formăm al doilea nivel similar (16 buc.) Între niveluri puteți pune un șervețel dantelat.

puneți un șervețel de dantelă


Tortul este copt.

Tort copt


În continuare, așezăm panglici din satin deasupra frânghiilor în ordinea care vă place (subțire - pe lată, ambele - una lângă alta). Le fixăm cu fire (foto6) sau cu lipici (bineînțeles, fără a atinge scutecele). Acum depinde de decor. Facem arcuri drăguțe și le coase puțin în dreapta cusăturii de pe panglică pentru a o ascunde în spatele curbei arcului. Un ursuleț de peliculă va completa imaginea.

Le fixăm cu fire

decorare

decorare

decorarea arcului


Minunea noastră - tortul este gata! Rezultatul a fost un prezent foarte neobișnuit, delicat. Bon pofta!

tort de scutece minune
Comentarii (1)
  1. karinka
    #1 karinka vizitatori 9 august 2017 3:23 p.m.
    0
    Mare și cel mai important util un cadou pentru mama si bebelusul! O astfel de prăjitură nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat