DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cocoașă amuzantă
La grădiniță și școală, acasă și în cercul „mâinilor calificate” - peste tot și întotdeauna copiii sunt fericiți să facă luminos și interesant speculă, veniți cu lucruri neobișnuite pentru a decora o sală de clasă sau camera dvs., faceți original cadouri pentru prieteni și părinți, pregătiți munca pentru o expoziție sau o competiție. În același timp, produsele pentru copii se disting prin simplitatea materialelor utilizate și ușurința de fabricație, deoarece micii stăpâni trebuie să facă față lucrărilor fără intervenția adulților. Deci, orice copil poate face animale amuzante din ouă. După ce ați arătat puțină imaginație, puteți face, de exemplu, o vacă veselă dintr-o coajă de ou.

Pentru a realiza meșteșugul, avem nevoie de următoarele materiale de bază: un ou (facem o mică gaură în coajă și turnăm conținutul), vopsele guașe, fir ata, carton, hârtie simplă, lipici PVA și super-lipici, o perie, foarfece, un creion simplu, lac, cusut accesorii.

Materiale de bricolaj


Lipiți cu grijă gaura făcută în coaja de ou cu hârtie, apoi pictați oul întreg în galben. După ce vopseaua se usucă, desenați pete negre deasupra.

zugrăvește cochilia


Din carton tăiem capul vacii și selectăm principalele detalii cu un simplu creion. În dimensiune, capul trebuie să fie puțin mai mic decât corpul. Colorați partea inferioară în roz, partea superioară în aceleași culori galben-negru. Desenați ochii, urechile, coarnele și gura.

taie capul unei vaci

vopseste capul


Acum lipim două părți principale. În același timp, fixăm capul în lateral - ca și cum ar fi fost ușor întors spre lateral. Fixăm toate detaliile pe super-lipici, altfel pur și simplu nu vor ține.

lipici capul spre cochilie


Procedăm la fabricarea pieselor rămase. Tăiați picioarele - o fâșie îngustă de carton, lipită pe ambele părți cu pătrate de hârtie albă simplă. De asemenea, pregătim elementele de bază pentru coadă și creastă. Picioarele și partea de sus a cozii sunt vopsite în galben, copitele și orice altceva în maro.

faceți picioare pentru vacă


Dintr-un fir mouline facem o creastă. Pentru a face acest lucru, coasem baza de carton cu fire, dar nu strângem buclele. Apoi lipici creasta spre cap.
Pentru a atașa picioarele, este necesar să se facă tăieturi pe părțile laterale dacă nu sunt acolo inițial (tăiem aproximativ la mijloc). Este mai bine să tăiați colțurile superioare, astfel încât să nu se scoată de pe baza rotundă a corpului și să nu pufă. Acum lipici piesele.

Meșteșugul este gata


Vârful cozii este, de asemenea, realizat din ață ață, înfășurându-le pe partea maro. Folosind foarfece și lipici PVA, dăm cozii aspectul necesar - tăiem-o în formă de triunghi și acoperim cu lipici, astfel încât firele să nu se înfunde.

Cocoașă amuzantă


Meșteșugul este gata. Pentru o mai mare rezistență și siguranță, este mai bine să lași produsul.

Cocoașă amuzantă


Folosind același principiu, folosind carton, vopsele și coji de ouă, este suficient să creezi și să faci o mulțime de animale diferite.

o mulțime de animale diferite


Astfel de animale drăguțe făcute din ouă făcute de mâinile bebelușului pot fi un cadou minunat, un suvenir, o jucărie sau un decor.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat