DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Mașină Magnet Frigider
După o călătorie interesantă sau un eveniment memorabil, colecția de magneți de suvenir este completată la frigiderele noastre. Amuzant sau tematic, basorelief sau dreptunghiular - toate ne amintesc de momente plăcute ale vieții. Uneori sunt atât de multe dintre ele încât nu ne mai amintim istoria apariției lor. Un alt lucru este un suvenir realizat personal. Este nevoie de foarte puțin timp pentru a crea un astfel de magnet. Tehnologia procesului este foarte simplă și chiar un copil o poate face.

Pentru muncă, pregătiți:
• o mână mică de ghips,
• două recipiente (de exemplu, cupe de unică folosință),
• matriță pentru turnare,
• vopsele (guașă) și o perie,
• magnet
• clei (silicon sau „Moment”),
• lac (potrivit pentru manichiura incolora sau pentru păr).

Materiale pentru Magnet


Înainte de muncă, acoperiți locul de muncă cu ziar și puneți un șorț. Aveți grijă să nu inhalați praful de ghips. Siguranța mai întâi! Puteți chiar închide gura și nasul cu o mască de tifon.
Forma pentru basorelief poate fi din silicon sau plastic. Alege imaginea pe gustul tău. În acest caz, aceasta este o mașină. Mai întâi trebuie să fixați matrița într-o poziție orizontală. Dacă este întins neuniform pe masă, atunci așezați-l pur și simplu pe una dintre căni.

forma


Acum pregătim mortar de gips într-un al doilea recipient. Luați o cană de unică folosință sau un recipient de plastic din smântână, care apoi nu vă deranjați să aruncați. Turnați puțină apă în ea și, amestecând continuu cu o lingură de unică folosință (apoi apoi aruncați-o), turnați treptat în praf de gips. Soluția gata trebuie să reamintească smântână bună. Dacă este prea gros, poate umple slab adâncurile mici din matriță, iar din cea subțire se va dovedi un basorelief fragil care se va rupe după prima lovitură.

ghips diluat


Turnați ușor soluția rezultată în matriță. Este mai bine să-l faci o lingură, și să nu se toarne peste marginea paharului. Pentru a evita golurile, agitați ușor mucegaiul sau amestecați ghipsul cu o scobitoare. Îndepărtați mortarul în exces și neteziți suprafața. Ar trebui să se dovedească lin. Rețineți că ghipsul îngheață în câteva minute și trebuie să lucrați rapid. În orice caz, nu turnați resturile de ipsos în canalizare!

completați formularul


Piesa de prelucrat trebuie să se usuce câteva ore, apoi scoateți-o cu grijă din matriță și lăsați-o în poziție orizontală peste noapte până la întărirea completă.

figură uscată


Acum coborâți la partea distractivă: colorarea. Asigurați-vă că guașa nu curge sau nu se amestecă în timpul funcționării. Dacă amestecul de ghips după întărire are o nuanță cenușie, atunci mai întâi acoperă basorelieful cu un strat de guașă albă, lasă-l să se usuce și numai după acea vopsea.

colorable


Când vopseaua se usucă, puteți acoperi figura cu un lac de manichiură incolor sau spray de păr. Acest strat suplimentar va face culorile mai luminoase și mai saturate, iar figura va fi durabilă.

lac


Acum, pe partea din spate a figurii, cu un silicon sau lipici universal, puteți atașa un mic magnet sau o bucată de bandă magnetică.

lipici magnetul


Lucrarea este făcută.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat