DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Ne pregătim să vizităm, ne gândim nu numai la cadou, ci și la modul de ambalare a acestuia. Vreau ca cutia cadou să fie originală și practică. Puteți face o astfel de cutie cu propriile mâini. Pentru asta speculă Nu va dura mult timp și abilități. Dar atunci va exista o cutie minunată pentru cadouri mici, mai ales dacă există o mulțime de ele.
Un copil poate face o astfel de cutie, nu este nimic complicat. Dar, desigur, cel mai mult îi va plăcea să-l decoreze după gustul său.

Materiale și instrumente:
• carton color (albastru);
• lipici „PVA”;
• hârtie colorată (roz, roșu);
• creion, rigla;
• pumn de gaură;
• paiete (violet);
• panglică îngustă (roz);
• foarfece.

Materiale și instrumente pentru lucru


1. Mai întâi facem o scanare pentru viitoarea noastră casetă. Cel mai bine este să utilizați carton pe două fețe, dar puteți utiliza și carton simplu sau hârtie grea. Pe un carton albastru cu un creion, desenați un pătrat cu o latură de 5 cm și patru laturi cu o înălțime de 5 cm. Marcăm și locurile pentru găuri. Prin liniuțe vom arăta locurile pliurilor cutiei.

desenați un șablon de cutie


2. Tăiați scanarea cu foarfeca, faceți găuri în locurile marcate cu un pumn.

locuri ale pliurilor cutiei


3. Continuați să decorați cutiile cadou. Tipărim pe imprimantă (sau scriem cu mâna) inscripția Pentru tine (Pentru tine). Tăiați litere din hârtie roz. Tăiați o inimă mică din hârtie roșie.

inscripție Pentru tine


4. Lipiți o inimă roșie în partea care va fi în față. Așezăm inscripția mai jos, chiar deasupra liniei de pliere.

Lipiți o inimă roșie


5. Apoi, decorați cutia cu paiete. În lateral cu inscripția lipim câteva bucăți chiar deasupra literelor. Pe celelalte trei părți, lipim patru în ordine aleatorie. Puneți o picătură de lipici pe pachet și apăsați-l pe carton pentru câteva secunde.

decorați cutia cu paiete


6. După decorarea cutiilor cu paiete. Procedăm la adunarea sa. Înclinăm fiecare parte spre interior de-a lungul liniilor marcate anterior. Pentru ca cartonul să se îndoaie precis și uniform de-a lungul liniilor, să nu se rupă, trebuie mai întâi să atașați o riglă la linii și să trageți un vârf de foarfece de-a lungul lor. Dacă utilizați această metodă, obțineți pliuri îngrijite.

casete de bijuterii paiete


7. Acum trebuie să legați o cutie cadou, dar înainte de aceasta, nu uitați să puneți un cadou! O facem după cum urmează. Îndoiți părțile din partea opusă și filați panglica, legați-o de un nod. După aceea, fiecare capăt al panglicii este din nou împins în părțile opuse și legat de un arc.

legați o cutie cadou


8. Atingerea finală în decorarea cutiei este inima roșie. O atașăm la capătul panglicii înnodate cu lipici. Aplicați lipici pe inimă.

atașați o inimă la capătul panglicii


9. Puteți decora cutia în multe feluri. De exemplu, folosiți autocolante pentru copii. Acest lucru este foarte ușor de făcut, fără a petrece mult timp. O astfel de cutie cadou va mulțumi cu siguranță copilului.

Cutie cadou


Puteți desena o cutie de cadouri, puteți face un model cu creioane, pixuri cu vârf sau pătrate, ștampilă cu timbre pentru copii. Totul depinde de imaginația și abilitățile tale.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat