DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Un panou din carduri cu efect 3D
Panourile sunt folosite în decorarea interioară pentru umplerea pereților. Există mai multe tipuri: sculptate, lemn, artă, temă marină și altele. Cel mai adesea au făcut panouri cu flori, care se potrivesc organic în decorul camerei.
Pentru fabricarea panourilor din cărți poștale, este mai bine să utilizați cărți poștale cu imaginea peisajului, flori, diverse obiecte. Nu este de dorit să faceți imagini cu oameni sau animale.

Materiale și instrumente:
• două cărți identice;
• lipici „PVA”;
• carton;
• rama foto;
• conducător;
• creion;
• bandă îngustă;
• hârtie colorată;
• foarfece.

Materiale și instrumente


1. Mai întâi, faceți marcaj pe cărți poștale. Întoarcem prima carte și desenăm o linie sub riglă cu un creion sub riglă. Distanța dintre ele este de 5 mm. Benzile pot fi lărgite, în această lucrare, sunt permise lățimi de la 5 mm la 10 mm. Este necesar ca cartea poștală să crească în lățime, așa că desenăm dungi pe verticală. Dacă doriți că cartea poștală să devină mai lungă, atunci trebuie să faceți dungi orizontale. După ce am desenat prima carte, o marcăm în mod similar pe cea de-a doua.

faceți marcaj pe cărți poștale


2. Număr creionul dungi. Mai întâi, pe prima carte, scrieți numerele 1, 2, 3, 4 și așa mai departe până la ultima linie. Apoi punem aceleași numere pe a doua carte. Figurile încep să scrie pe partea stângă a cărților.

Creion numărați dungi.


3. Tăiați cu atenție și acurate cărțile poștale de-a lungul liniilor cu foarfece. (Dacă nu o tăiați uniform, atunci va apărea un panou cu fante.) Tăiați fâșiile feliate în două grămezi pentru a nu se amesteca.

cărți poștale tăiate


4. Acum întindem dungile. Mai întâi punem banda nr. 1 de pe prima carte și banda nr. 1 de la a doua carte. Apoi am răspândit nr. 2 și 2, nr. 3 și 3 și până la ultimul număr.

întinde dungi


5. Ne uităm la panou și, dacă este necesar, eliminăm benzile în exces. În acest caz, trebuie să eliminați câteva benzi de-a lungul marginilor buchetului.

eliminați excesul de benzi


6. Continuați să lipiți benzile. Luăm cartonul de dimensiunea corespunzătoare și lipim pe el în ordine, începând de la primele pagini. Ne asigurăm că benzile sunt întinse, nu depășim marginea și nu există niciun decalaj între ele.

Începeți să lipiți benzi


7. Aplicați lipici pe carton, la fel de lat ca două benzi. Apoi aplicăm o bandă, presăm. Asigurați-vă că ștergeți lipiciul din fâșii cu un burete umed, altfel lipiciul uscat va fi vizibil și va strica aspectul panoului.

Aplicați lipici pe carton


8. Lipiți toate benzile până la capăt. Am tăiat excesul de carton. Rezultatul a fost o carte poștală dublă. Puteți utiliza trei sau patru cărți poștale pentru a crea un panou, atunci va ieși mult mai mult.

Lipim toate benzile până la capăt


9. Pentru a menține panoul egal, punem lucrările făcute sub presă până se usucă complet.

pune lucrările făcute sub presă


10. Introducem panoul finisat în rama foto. Puteți folosi orice cadru: lemn, plastic, metal sau altul.

Puteți utiliza orice cadru


11. Puteți face fără un cadru pentru fotografii. Nu este dificil să faci un cadru din hârtie în sine. Tăiați elementele pentru cadru din hârtie galbenă și lipiți-le în jurul marginilor panoului. Dintr-o bandă îngustă sau fir realizăm o buclă, o atașăm cu lipici (sau bandă) la cadru. Un astfel de panou poate fi pus pe un raft sau puteți decora un perete cu acesta.

Panou poștal 3D


În acest fel, panourile sunt alcătuite din două cărți identice cu efect 3D. În această tehnică, puteți realiza panouri pe orice subiect.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat