DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Figurină Berbec cu un puzzle
Fierbarea artistică a meșteșugurilor din lemn este unul dintre cele mai populare tipuri de artă decorativă disponibilă unei persoane creative care nu are educație și pregătire specială. Ferastraiele originale creează dantelă modelată și decorativă din semifabricate din lemn și placaj speculă, jucării și decorațiuni pentru bine și distracție. Ferăstrăul cu o mașină modernă facilitează foarte mult munca maestrului, deoarece astfel de echipamente vă permit să obțineți chiar și tăieri cu o suprafață prelucrată de calitate excelentă. Prin reglarea vitezei mașinii și prin modificarea grosimii ferăstrăului, puteți realiza tăieri perfect exacte chiar și pe lemn gros.

Meșteșugul, făcut independent, stochează căldura mâinilor stăpânului și energia lui bună, deci un cadou dublu valoros. Și dacă este și un simbol magic, cum ar fi semnul zodiacal, de exemplu, atunci este înzestrat cu o putere specială care nu numai că va fi pe placul proprietarului, ci îl va proteja.

Începeți munca prin imprimarea unei imagini care va deveni un model pentru meșteșugurile viitoare. Desenul trebuie să fie clar și făcut la dimensiune completă.

Desen de berbec


Imaginea rezultată trebuie lipită cu un clei temporar sau cu o pastă de făină obișnuită pe o bază de lemn pregătită de dimensiunea corespunzătoare și lăsată să se usuce timp de o oră. În acest caz, se lucrează la o placă de pin uscată de 20 mm grosime.

se utilizează placă de pin uscată


Apoi trecem direct la procesul de tăiere. Pentru a face acest lucru, în clemele mașinii este instalat un fișier Silver Reverse No. 5 Începeți lucrul de la marginea localizată cât mai aproape de modelul lipit.

la procesul de tăiere


Piesa de prelucrat uniform, fără prea multă presiune, ne deplasăm de-a lungul suprafeței orizontale către fișier de-a lungul liniei imaginii, repetând exact conturul imaginii. La viraje ascuțite și colțuri ascuțite, fișierul trebuie să efectueze mișcări scurte frecvente, iar piesa de prelucrat trebuie să se deplaseze mai lent pentru a regla corect direcția de tăiere.

reglarea direcției de tăiere


Atunci când produsul este tăiat de-a lungul conturului, puteți trece la implementarea tăieturilor interne, respectând cu strictețe linia dorită. Astfel, vom obține nu doar o figură, ci un puzzle ingenios care va fi interesant de asamblat atât pentru copii, cât și pentru adulți.

tăieri interne


Pas cu pas, ne vom împărți jucăria în părți separate, încercând să executăm cu precizie și cu exactitate tăierea.

zdrobiți-ne jucăria


La sfârșitul lucrului la mașină, ar trebui obținute 14 detalii complexe, care amintesc destul de vag de modelul inițial.

detalii complicate


Următoarea etapă de lucru este eliminarea hârtiei lipite din piese din lemn. Acest lucru este ușor de făcut cu o perie cufundată în apă. Hârtia se înmoaie și este liberă să se coacă de pe o suprafață de lemn.

îndepărtarea hârtiei din piese din lemn


Acum părțile trebuie uscate puțin și treceți la șlefuirea cu șmirghel nr. 320. Prelucrarea se realizează de-a lungul fibrelor de lemn până când suprafața fiecărei părți devine netedă. Tăiem cu atenție feliile, deoarece acestea sunt cele mai dificile zone care necesită îngrijire specială și răbdare.

procedați la măcinare


Părțile lustruite sunt acoperite cu lacuri acrilice pentru mobilier pe bază de apă, care se usucă rapid, păstrează culoarea naturală a copacului și nu se îngălbenesc în timp. Acest tip de acoperire este ecologic, ceea ce este deosebit de important pentru că meșteșugurile noastre, pe lângă funcția decorativă, joacă rolul unei jucării pentru copii.

acoperit cu lac acrilic


După ce lacul s-a uscat, puteți continua la asamblarea ambarcațiunii.

Figurine Berbec cu un puzzle


O astfel de cifră va fi un cadou bun atât pentru un adult, cât și pentru un copil. Jucaria puzzle va învăța copiii concentrarea și gândirea logică, va dezvolta memoria, imaginația și abilitățile motrice fine ale degetelor. Asamblarea modelului o perioadă va introduce un element de competiție în divertismentul distractiv și va provoca o mulțime de emoții pozitive în rândul jucătorilor.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat