DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Rachetă simplă
Ideea acestui fals ușor și care nu consumă timp s-a născut pe 23 februarie pe nas. Sotul meu a servit in fortele rachetelor, asa ca eu si fiica mea am decis sa facem o racheta. Voi spune imediat că acest copil poate face el însuși această operă de artă, începând de la vârsta de 5 ani. Copiii mai tineri vor construi o rachetă cu puțin ajutor din partea mamei lor în 15 minute.

cilindru racheta


Pentru a falsifica aveți nevoie:
• Hârtie colorată;
• Orice lipici;
• Mânecă din hârtie igienică;
• Foarfece.
Fiica mea mi-a sugerat să folosesc un manșon de hârtie igienică pentru această lucrare. Acest lucru mic ciudat economisește mult timp. Dacă nu aveți mânecă la îndemână, va trebui să vă faceți singur din carton.
Să trecem la treabă. Mai întâi trebuie să lipim cilindrul cu hârtie. Culoarea hârtiei depinde de dorința ta. Am luat o foaie de hârtie portocalie și am înfășurat o mânecă în jurul ei, am măsurat înălțimea și lățimea dorită. Am tăiat un dreptunghi și am lipit piesa de prelucrat.

con de rachetă

lipici


Acum faceți un con de hârtie violet. Pentru a face acest lucru, rotiți foaia într-un unghi și lipici-o. Tăiem cu atenție excesul de hârtie.

hublouri


Acum trebuie să conectați baza goală a rachetei cu arcul. Înainte de aceasta, tăiem marginea inferioară a conului în jurul perimetrului, astfel încât atunci când lipiți, îndoiți hârtia. Procesăm partea superioară a mânecii cu lipici și lipim cu grijă pe con. În același timp, apăsăm cu atenție marginile. Iată ce ar trebui să iasă:

aripi


Apoi fiica mea și cu mine am tăiat cercuri de hârtie violetă și s-au lipit de o rachetă. Acestea sunt „ferestrele” structurii noastre spațiale.
Din dreptunghiuri mici, am făcut goluri pentru „aripi”, care servesc ca suport pentru fals. Lipindu-le de rachetă, le tăiem în triunghiuri. Deci falsul nostru și-a dobândit aspectul natural.
Acum rămâne să scurtăm ușor „nasul” rachetei noastre. Trebuie doar să-l tăiați și să-l lipiți cu hârtie. Aceasta este toată munca! Merită să spunem că fiica mea și cu mine ne-am petrecut nu mai mult de 15 minute din timp.

rachetă


Atunci când efectuați acest fals, copilul dvs. își va consolida abilitățile de manipulare a foarfecelor și lipiciului și, de asemenea, își va dezvolta imaginația. Acest lucru mic, realizat de mâinile copilului tău, este capabil să topească cea mai mare inimă.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat