DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Decor original pentru o fată elegantă
Toate fetele cunosc situația când, sub o ținută frumoasă, nu există un decor adecvat. Dacă ai făcut vreodată ceva cu propriile mâini, atunci această clasă de master te va putea ajuta să ieși de mai multe ori, data viitoare când nu vei găsi ce accesorii poartă sub rochie. Astăzi vă voi învăța cum să faceți o brățară originală cu perle clasice de perle. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie de un accesoriu pentru haine de un stil diferit, atunci schimbarea mărgelelor și culoarea lanțurilor va schimba complet stilul brățării.

Pentru a te face trebuie să ai:

• Lanțuri largi, aproximativ 40-50 cm lungime, în funcție de grosimea încheieturii. Acest lanț mi-a fost suficient pentru patru segmente.
• Linie puternică de pescuit, am luat pescuitul și nu pentru bijuterii, este mai puternică.
• Blocare și două inele.
• Clesti
• Margele.

Instrumente și materiale


În primul rând, împărțim lanțul în patru părți egale. Am lanțuri de nuanțe diferite, dar le poți avea pe aceleași cum îți place cel mai mult.

lanț în patru părți egale


Capetele lanțurilor, lăsând mai multe inele ale lanțurilor exterioare deasupra, sunt filetate într-un știft, va fi mai ușor de lucrat. Acum trecem linia de pescuit în inelele lanțului și introducem mărgelele între lanțuri.

introduceți mărgele între lanțuri


Când mărgelele sunt de-a lungul întregii lungimi a lanțului, terminăm brățara conectând inelele lanțurilor exterioare cu cele din mijloc și între ele pentru a realiza un lanț întreg la capătul brățării.

avem un lanț întreg


Se pare că aici este o astfel de brățară. Rămâne să atașați încuietorul.

Se dovedește o astfel de brățară


Punem inelele în veriga de mijloc a lanțului și introducem blocarea în ele.

Punem inele în veriga de mijloc


Acum brățara este gata. Un astfel de decor original este perfect pentru o rochie clasică, un costum formal sau chiar o ținută extravagantă. Puteți confecționa sau ridica cercei similari cu ei și va exista un kit minunat.

Decor original


Nu vă fie teamă să experimentați culoarea mărgelelor, puteți alterna mărgele multicolore între ele, iar rezultatul vă va mulțumi cu siguranță.

pentru o fată elegantă
Comentarii (1)
  1. eu
    #1 eu vizitatori 27 iunie 2019 09:27
    0
    lanțuri răcoroase! . potrivit pentru câinele meu ...

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat