DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Ziua Îndrăgostiților iute
Cu toții ne amintim cât de interesant a fost să oferim și să primim valentine la școală. Personal, întotdeauna le-am făcut eu, mi s-a părut că vor fi mai cinstite și plăcute. Astăzi vă voi învăța cum să faceți singur un Valentine amuzant. Este foarte simplu și interesant.

Ce va trebui să faceți:

Hârtie colorată de mai multe culori.
Foarfece.
Creion.
Ace cu fir.

pentru realizare


Mai întâi trebuie să atrageți o inimă. Este dificil să-l faci chiar și cu aceleași părți, așa că este mai bine să folosești modelul sau să îl transmiți de pe monitor, așa cum am făcut-o. Am găsit inima care mi-a plăcut pe Internet, am atașat foaia de monitor și am transferat conturul pe foaie, apoi am tăiat inima și i-am atras pe toți ceilalți.

atrage o inimă


Tăiați piesa de prelucrat. Îmi fac două valentine, așa că am patru inimi - două pentru un Valentin.

tăiați inima


Scriem mesaje pe inimi, ele pot fi oricare.

scrie o dorință


Pe inimile care vor fi pe partea inversă, scriem un mesaj că inima trebuie ruptă. Am scris așa, dar o puteți face mai romantic, de exemplu, scriind - Deschideți-vă inima. Un astfel de mesaj va indica faptul că inima trebuie ruptă și că persoana căreia îi oferiți Valentine-ului va trebui să vă dea un răspuns.

vă va da un răspuns


Tăiați o mulțime de inimi mici.

multe inimi mici


Luăm un ac și o ață și cosim două jumătăți ale inimii.

coase două jumătăți ale unei inimi


Fără a o termina, umpleți inima cu inimi mici și faceți-o până la sfârșit.

umpleți inima cu mici


Se pare că astfel de cărți poștale drăguțe cu un mesaj în interior. Dacă sunteți prea leneș pentru a coase, puteți lipi jumătățile și să desenați o croială cu un stilou sau un stilou cu vârf.

cărți poștale drăguțe


Pentru a face un valentin mai interesant și mai gustos, în loc de inimi de hârtie în interiorul cardului, puteți lipi dulciuri mici pe care jumătatea dvs. le place.

Valentin rapid

Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat