DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Plic pentru carte poștală sau scrisoare
Este mai plăcut să trimiteți și să primiți o scrisoare dacă este închis într-un plic frumos de casă. Într-un astfel de plic, nu este păcat să dai bani sau o carte poștală. Un plic se face rapid și deloc dificil, acum vă voi arăta totul.

Pentru a face un plic pentru scrisori, ar trebui să aveți următoarele cu dvs.:
• O foaie mare de hârtie A5 pentru un plic mare sau A4 pentru unul mic.
• Creion.
• Conducător.
• Foarfece.
• Adeziv.

Pentru a face un plic


Mai întâi trebuie să realizăm un model în formă de inimă. Îndoiți foaia de hârtie în jumătate, trageți jumătate din inimă din fald și tăiați-o. Prin extindere, obținem o inimă cu aceleași părți. Punem modelul pe hârtia pe care ai ales-o pentru plic și o încercuim cu un creion.

alcătuiți un model în formă de inimă


Am tăiat inima de-a lungul conturului, din care vom face un plic.

tăiați inima


Acum atragem inima pliurilor pentru plic. Măsurăm 20 cm de cel mai înalt punct al inimii și acolo facem o fâșie, apoi desenăm laturile și o fâșie cu 10 cm sub punctul cel mai înalt.

pliuri pentru plic


Începem să îndoiți plicul de-a lungul liniilor desenate. Cu ajutorul unui conducător, coturile sunt uniforme și în locul în care ai nevoie. În primul rând, îndoiți pereții laterali.

aplecați-vă într-un plic


Acum îndoaie partea de sus a inimii.

aplecați-vă într-un plic


Partea inferioară a inimii va deveni colțul de sus al plicului, o îndoim ultima.

aplecați-vă într-un plic


Lipiți părțile laterale ale plicului cu lipici. Pentru ca plicul să fie frumos, atrageți pe el orice doriți. Puteți simula colțurile cusute ale unui plic sau puteți picta cu culori după cum doriți. Am desenat zig-zaguri simple.

Plic pentru cărți poștale


Rezultatul a fost un plic original. În ea puteți trimite scrisori prin lipirea ștampilei corespunzătoare, da bani pentru o zi de naștere sau puteți trimite cărți prietenilor. Puteți face un plic mare, mic sau îngust, în funcție de ceea ce ați pus în el.

Plic în formă de inimă
Comentarii (1)
  1. Anna
    #1 Anna vizitatori 9 martie 2015 2:06 p.m.
    2
    clipit clasa

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat