DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Scaun pentru calculator
În uz mobilierul mai devreme sau mai târziu devine lipsit de valoare. Dacă bugetul familiei dvs. nu poate permite înlocuirea mobilierului vechi, atunci acest lucru poate fi rezolvat prin auto-reparare. Ca exemplu, imaginați-vă un scaun pentru computer. Mai precis transportarea unui scaun de calculator cu propriile mâini.
Primul și cel mai crucial pas este alegerea materialului pentru constricția unui scaun de calculator. Astăzi, piața oferă o gamă largă de materiale diferite. Pornind de la o țesătură obișnuită de tapițerie și terminând cu piele sau piele autentică. Este necesar să alegeți un material care să posede proprietățile tehnologice necesare (extensibilitate, rezistență etc.). De asemenea, să fie combinat cu designul camerei tale. Alegerea noastră a fost făcută pe piele autentică.
Pe lângă tapițerie, este necesar să se acorde atenție stării umpluturii. Dacă este călcat sau a început să se sfărâme, trebuie înlocuit. Ca umplutură, se poate folosi cauciuc spumos sau spumă poliuretanică.
Înainte de a începe procesul de transportare a unui scaun de calculator, trebuie să pregătiți instrumentele necesare: șurubelnițe și șurubelnițe convenționale, clește cu nas îngust, o capsă de construcție, capse, o riglă, foarfece, un cuțit de birou, o cheie și o cheie de inel (8-10).

Acum trecem direct la constricția în sine. Mai întâi, deșurubați spatele și îndepărtați tapițeria veche.

ansamblu scaun


Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un anti-capsator sau o simplă șurubelniță, deoarece materialul este atașat folosind capse. Apoi, în funcție de mărimea tapițeriei vechi, am decupat-o una nouă și a atașa-o la capsatorul clădirii.

rotiți scaunul

deșuruba

umplutură

toate materialele pentru transport

taie pielea

fata din spate


Desfășurăm aceeași procedură cu scaunul unui scaun de calculator. După ce spătarul și scaunul sunt strânse, le fixăm la loc pe cadrul scaunului.

scaun de răsturnare

Pătuirea unui scaun de calculator
Comentarii (5)
 1. Dmitry
  #1 Dmitry vizitatori 19 ianuarie 2014 15:24
  0
  Articol util. Tot acasă va fi angajat în constrângerea scaunului său.
 2. N1tro
  #2 N1tro vizitatori 22 august 2017 09:51
  0
  Respectă autorul! În limbaj simplu am descris cum să fac un loc de muncă mai atractiv!
 3. Invitat Sergey
  #3 Invitat Sergey vizitatori 21 iunie 2018 19:39
  1
  Pălărie completă! Demontați un scaun, nu este nevoie de minte sau de pricepere !!!! Autorul NU a dezvăluit esența: „... și o atașăm de capsatorul de clădire ...." Îl atașăm de locul ....- acesta este principalul lucru !!!!!!! nu este ușor !! Și pentru a obține chiar și o asemenea calitate ca în ultimele fotografii noroioase nu va funcționa prima dată !!!
  1. contrasemna
   #4 contrasemna vizitatori 24 iulie 2018 11:46
   3
   Totul va ieși. Dacă mâinile tale nu sunt din ...
  2. Invitat Sergey
   #5 Invitat Sergey vizitatori 9 iulie 2019 18:00
   0
   și totuși esența nu este descrisă corect, deși titlul este scris că aruncând ...

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat