DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Butelie de carnaval de carnaval
Revelionul este întotdeauna luminos și distractiv. Îmi propun să ne diversificăm triumful, amintindu-ne de vechiul obicei de a aranja o noapte de carnaval pe 31 decembrie.

Desigur, pentru un adevărat carnaval, să-ți creezi un costum singur este foarte dificil. Este necesar să lucrați din greu la fabricarea sa și să vă gândiți la fiecare lucru mic. Dar pentru a crea spiritul carnavalului, este suficient ca fiecare invitat să vină cu un accesoriu mic. De exemplu, coafura unui personaj luminos. În câteva ore, poți transforma orice om de la masă într-un dandy londonez. Pentru a face acest lucru, este suficient să creăm un cilindru de pălărie capitală din carton și hârtie colorată.

Vom avea nevoie de:

carton gros;

Whatman, turnat într-o țeavă timp de câteva zile;

hârtie simplă;

Lipici PVA;

o bucată de bandă de cauciuc are aproximativ 20 cm.

Din carton tăiem un dreptunghi ușor mai mic decât volumul capului (pentru ca pălăria să nu cadă la urechi), și o înălțime de 20-25 cm plus 1 cm de alocarea laterală pentru conectare. Lipiți-l cu hârtie colorată. În continuare, o transformăm într-o țeavă și o lipim.

dispunerea cilindrilor


Pentru partea inferioară, tăiați un cerc cu un diametru egal cu diametrul conductei. La exterior, îl lipim și cu hârtie colorată și îl lipim pe interior până la țeavă. Pentru a face acest lucru, atunci când tăiați un cerc, lăsați 1 cm pe stoc. În continuare, am tăiat această cotă în cozi care vor conecta bine cercul și țeava.

schema conductelor


Acum ia-o pe Whatman. De asemenea, am tăiat un cerc din el, doar diametrul său va fi cu 8 cm mai mare decât diametrul conductei finite. În mijlocul său, desenăm un alt cerc cu un diametru egal cu diametrul conductei finite. Dar vom tăia acest cerc desenat, luând în considerare o indemnizație de 1 cm. Această alocație, ca și precedentul, este, de asemenea, tăiată în cozi.

diagrama de cerc


Lipiți inelul rezultat pe ambele părți cu hârtie colorată. Facem acest lucru foarte atent pentru ca Whatman să nu se îndrepte, deoarece câmpurile cilindrului nostru ar trebui ridicate. Acum, cu ajutorul cozilor, fixăm țeava-cilindrul și câmpul.

Din moment ce pălăria nu se poartă pe cap, o vom ține cu ajutorul unei benzi elastice. Pentru a face acest lucru, facem mici găuri cu un arc în câmpurile pălăriei cât mai aproape de cilindrul de țeavă și întindem și fixăm cauciucul acolo.

Să ne împodobim cilindrul cu zăpadă - iar accesoriul pentru carnaval este gata!

pălărie cilindru
Comentarii (1)
  1. master1959
    #1 master1959 vizitatori 28 august 2017 22:08
    0
    O clasă de master foarte necesară! El va ajuta mai mult de o dată!
    Fiul s-a angajat într-un studio coregrafic. Pentru una dintre spectacole, era nevoie de un cilindru (Charleston a dansat). Am doborât în ​​căutarea lui. Drept urmare, m-am așezat și am făcut-o eu, la fel ca în această clasă de master. S-a dovedit bine și el. Principalul lucru este că lucrul ar trebui să stea strâns și să nu zboare de pe cap. L-am tuns și cu pânză neagră. Și nu erau gumă.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat