DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Fabricarea de grenade airsoft

Deci, să începem cu lista materialelor de care avem nevoie.

Petardă. Folosesc corsetele nr. 4, întrucât nu sunt la fel de scumpe și rare ca nr. 6, sunt mai mici, dar este suficient pentru nevoile noastre.

Energoflex cu diametrul de 35 mm și grosimea peretelui de 6 mm. Energoflex este cunoscut în mod popular sub denumirea de "izolarea conductelor". Cel puțin, vânzătorii din magazine înțeleg repede ce caut atunci când spun asta. De obicei se vinde în bucăți de 2 metri. Aproximativ 9 cm dintr-un astfel de „tub” merge la 1 grenadă.

Mazăre. poate fi orice
Meciuri. Rețineți că 1 grenadă dintr-o cutie și 3-4 meciuri are nevoie de 1 granată.

Sling 1 cm lățime. De obicei, iau un magazin de cusut negru sau de măsline. 1 grenadă consumă aproximativ 11-12 cm.

Benzi de cauciuc pentru bani. Puteți cumpăra la orice magazin de papetărie. 1 grenadă - 1 gumă.
Pânză de ulei autoadezivă în negru sau de orice altă culoare îți place. Puteți cumpăra materiale de construcție. Pentru 1 grenadă ai nevoie de o piesă cu o suprafață de aproximativ 14x18cm. Puteți, de asemenea, banda

Instrumente pe stoc: pistol termic și adeziv topit la cald, foarfece, cuțit de papetărie, riglă și așa mai departe, pe care le găsiți necesare în activitatea dvs.

După ce ai pregătit tot ce ai nevoie, să continuăm. Am împărțit întregul proces în 4 etape:
Formarea petardelor și sisteme de inițiere.
Confecționarea scoicilor pentru grenade.
Asamblarea tuturor pieselor.

Oferind produsului un aspect normal (dacă nu intenționați să utilizați grenade în jocurile oficiale și nu sunt atât de sofisticate estetic în sine, atunci nu puteți efectua pasul 4, dar amintiți-vă că pirotehnica este permisă nu numai în condiții de siguranță, ci și de anturaj pentru jocurile oficiale).


1. Pregătirea petardelor și sistemelor de inițiere.

În primul rând, vreau să spun că termogunul s-a dovedit a fi o soluție foarte reușită pentru asamblarea grenadelor, deoarece este ușor de aplicat, se răcește rapid și fixează destul de bine toate materialele utilizate. Desigur, pentru lipsa acestuia, puteți utiliza lipici obișnuit, de exemplu „moment”.

Deci, luăm un petard și fixăm 3-4 chibrituri deasupra acestuia, astfel încât capetele de chibrituri să se întindă exact de-a lungul marginii petardelor, vorbind ușor pentru el. În același timp, trebuie să aveți grijă ca capetele de chibrit să fie în contact direct cu compoziția inflamabilă a petardului în sine. Acest lucru ne garantează inițierea 100% a petardelor la aprinderea meciurilor. Potrivirile pot fi aranjate de-a lungul corpului petardului. În acest caz, nu uităm și de contactul capetelor de chibrituri cu un petard.


După ce lipiciul se usucă, tăiem capetele proeminente ale chibriturilor. Folosesc un pruner de grădină obișnuit.

Apoi, luați o fesă de cusut. Tăiați-l în fâșii de 11-12 cm, separați capetele tăiate pentru a îndepărta firele pufoase. În continuare, cutiile de chibrituri „Derbanim” cioplesc lingurițe. Apoi lipim tealoturi pe linie cu adeziv "moment". Personal, mă aplec și am cusut capetele fantei, care sunt opuse teaserului, pentru a forma o buclă. Puteți trece apoi un inel în el sau fixați o carabinieră într-o pungă pentru inițierea unei grenade cu o mână.

Acest sistem nu este sigur !!! Când o grenadă cade de la înălțime, poate funcționa independent !!!

După ce am făcut numărul de „ceaiuri pe șanț” de care avem nevoie, le fixăm pe petarde așa cum se arată în figură:


Vă rugăm să rețineți că trebuie să apăsați ferm tealul pe petard și capetele chibriturilor, dar nu prea strâns, astfel încât atunci când scoateți chibriturile sunt aprinse. Atenție! Aveți grijă deosebită în această etapă, pentru că un petard inițiat la întâmplare nu poate fi pus deja la punct! De asemenea, nu verificați fiabilitatea fixării tee-ului pe un petard încercând să trageți șnur!

2. Facem corpul grenadei noastre.

Pentru a face acest lucru, luați o țeavă de izolație și tăiați-o în bucăți.Tunderea este lungă, am aproximativ 9 cm, dar o puteți măsura singur, atașându-vă petardul și luând o toleranță de 1,5 cm pentru partea de jos și de sus a grenadei. Apoi, pe fiecare piesă de lucru din exterior, tăieturile trebuie făcute cu adâncimea de 3-5 mm pe întreaga suprafață a corpului. Acest lucru va permite corsarului 4 să rupă mai ușor cochilia.

După tăierea corpurilor, tăiem cercuri pentru fundurile și capacele grenadei din aceeași flexie energetică. Diametrul cercurilor este egal cu diametrul intern al corpului grenadei.


După aceea, lipim partea de jos a grenadei:


Acum facem sloturi pe căni pregătite pentru păstăi de rodie. În această fanta ne vom extinde saramă cu ceai.


Pe această temă, probabil, faza de pregătire a componentelor este încheiată. Procedăm la asamblarea grenadei.

3. Asamblarea pieselor.

Luăm un petard cu o cârligă și o ceainică atașată de acesta și îl așezăm pe fundul carenei. Pentru a o repara acolo, mai întâi facem o picătură de lipici pe capătul petardului, care solidifică petardul din interiorul corpului grenadei.


În continuare, adormim mazăre distribuind uniform în jurul petardelor. Bine dimineața, astfel încât mazărea să nu zgârie în grenadă.


Apoi, închideți golurile cu capace. Sigilăm capacele și lăsăm să se usuce.

Toate, de fapt, grenada noastră este gata. Acum trebuie doar să-l aducem într-o formă divină :)

4. Oferind produsului un aspect normal.

De ce folosesc folie autoadezivă? Pentru că, ca urmare a numeroase încercări de a picta energoflexul, am ajuns la concluzia că acesta este un exercițiu prea inutil. Energoflex, de fapt, este un burete de celofan, iar vopseaua nu se ține de el și zboară instantaneu - doar puneți grenada în pungă ...

Deci, luăm foile de film, îl tăiem 14 în 18cm. Mai departe, am tăiat fiecare astfel de foaie în 2 părți (din nou, pentru a facilita petardul „descoperirea carenei”). Apoi iau o grenadă și o lipesc cu un film, astfel încât capetele ei să iasă peste marginea grenadei și să poată fi îndoite spre partea superioară și inferioară a acesteia.


Tăiem capetele proeminente ale peliculei în fâșii și ne aplecăm spre partea de jos și acoperirea petardului.Sursa:
Comentarii (1)
  1. All98
    #1 All98 vizitatori 16 mai 2012 20:38
    1
    Pentru airsoft cred că este un lucru de neînlocuit

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat