DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Toată lumea s-a confruntat cu o astfel de problemă precum ura împotriva obiectelor de mobilier. Adesea, chiar și masa sau sicriul tău preferat este enervant și ești gata să dai totul pentru a nu-l vedea. Pentru a rezolva această problemă, cea mai ideală opțiune ar fi să vă puneți mâinile și să săpați puțin pe Internet. O modalitate de a-mi rezolva problema a fost decupaj.
Pentru a-mi pune în aplicare planul, aveam nevoie de două șervețele obișnuite de hârtie cu un model, alcool, lac decoupage, o perie dură medie, foarfece volumetrice acrilice și câteva ore de timp liber.

Aveam nevoie


Înainte de a mărunți hârtia cu foarfeca, trebuie să vă imaginați rezultatul viitorului speculă și tăiați numai obiectele necesare. Când motivele necesare sunt decupate, așezați-le pe suprafața „pacientului”.

așezați-le la suprafață


Înainte de a continua cu lipirea, îndepărtați toate straturile inferioare. De regulă, există două sau trei dintre ele.

eliminați toate straturile de jos

cei doi sau trei ai lor


Înainte de partea principală a lucrării, trebuie să degresați bine suprafața ștergând-o cu alcool.

ștergându-l cu alcool


Acum puteți trece la cele mai de bază. Motivul selectat trebuie lipit foarte atent și rapid, deoarece hârtia este foarte subțire și rapid impregnată cu lac lichid. Cel mai bine este să freci un fragment din imagine de la mijloc la margini, la fel ca lipirea unui tapet. Ridicând ușor marginea, aplicați lacul direct deasupra imaginii.

aplicați lac direct pe partea de sus a imaginii


Este mai bine să nu regretați lacul, după uscare, va deveni în continuare transparent. În timp ce un motiv se usucă, puteți face restul.

pot face restul

pot face restul

pot face restul


După o oră, puteți adăuga câteva lovituri cu un contur de volum. În magazin mi-au plăcut două culori: gri metalizat și smarald.

gri metalic și smarald


Puteți desena, repetând contururile modelului, sau puteți într-o manieră haotică.

Poate desena

repetarea contururilor modelului

repetarea contururilor modelului

repetarea contururilor modelului


Acum așteptăm până se usucă circuitul, de obicei nu durează mai mult de o oră.

până se usucă circuitul


Apoi, trebuie să acoperi tiparele de câteva ori cu lac, cu întreruperi pe oră - una și jumătate. nu vă temeți să ieșiți din imagine, deoarece lacul va deveni transparent după uscare, iar petele lucioase nu adaugă decât propriul zest.

da-i zestrea


După o uscare bună, lucrarea poate fi verificată pentru rezistență. Dacă totul a fost făcut corect, motivele nu le este teamă de nici o curățare îmbunătățită cu o perie rigidă. Fiul meu acționează întotdeauna ca un verificator, el trebuie să încerce să înțeapă totul cu unghia.

prindeți unghia

tehnica decoupage


Iată mai multe exemple de transformare a obiectelor interioare folosind tehnica decoupage, vă rugăm să nu judecați strict ..

exemple de conversie a elementelor

exemple de conversie a elementelor

exemple de conversie a elementelor
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat