DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Fiecare fată este caracterizată de o schimbare de imagine. Schimbând culoarea părului, va trebui să ridicați din nou o grămadă de accesorii pentru coafura, deoarece nu toate cele anterioare o vor face. Cu toate acestea, puteți face o notă nouă într-un mod mai puțin costisitor. Este suficient doar pentru a actualiza un produs vechi, cum ar fi o lunetă și tehnica de lucru kanzashite va ajuta cu asta.
Pentru a-mi transforma janta veche, aveam nevoie. Trei culori de panglici din satin, o lățime de 5 centimetri, o lumânare, superglue, foarfece, margele de două culori, accesorii pentru bijuterii - o priză, fir și un ac pentru margele.

materiale pentru jante


Pentru început, trebuie să pregătiți materialul, pentru aceasta am tăiat banda în pătrate de 5 centimetri.

tăiați panglicele în pătrate


Pentru ca, în timpul funcționării, benzile să nu se sfărâme, marginile lor trebuie topite pe foc.

topiți pe foc


Următorul pas, am început să împărțesc segmentele verzi în petalele ascuțite de kanzash, pentru asta pliem pătratul într-un triunghi obișnuit.

într-un triunghi regulat


Apoi, triunghiul rezultat este îndoit la jumătate.

aplecați-vă pe jumătate


Acum conectăm cele două colțuri inferioare și, după ce am desenat un astfel de marcaj, tăiem tot ce este mai jos. colțurile topite sunt topite bine peste lumânare și stoarse cu degetele, astfel încât marginile să nu se despartă.

pune împreună

desen de marcare

stoarce degetele


Marginea inferioară trebuie doar să fie zburată, pentru a preveni vărsarea.

numai singe


O gaură îngrijită trebuie să rămână pe petala finală de mai jos.

gaură îngrijită


Folosind această tehnologie, realizăm toate petalele rămase din panglica verde - acestea sunt frunze. Proiectul meu a luat 10 dintre aceste frunze.
Acum vom face petale de flori. Nu sunt mult mai dificile de făcut, deoarece baza este încă aceeași petală ascuțită a kanzashi. Principala diferență între petalele de flori și frunzele sale este numărul de triunghiuri.

frunza este


Mi-a luat 12 pătrate de roz și bej. Sensul este același, doar înainte de conectarea colțurilor, trebuie să suprapuneți un triunghi pe altul.

pătrate roz și bej


Acum puteți forma o petală conectând colțurile și cântând marginile, oferindu-i un aspect finisat.

colțuri de legătură

formează o petală


Toate detaliile importante sunt gata.

Toate detaliile importante


Următorul pas este să pregătim suprafața pe care ne vom monta floarea. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de o bucată de carton, o bucată de bandă și lipici.

bucată de bandă și lipici


Tăiați o fâșie de carton, care va fi puțin mai largă decât janta. Acum lipiți-l ușor cu banda pregătită și îndepărtați marginile în exces.

margini excesive singe


În continuare, fixăm baza pregătită în zona dorită a jantei.

fixăm baza pregătită


Ei bine, puteți trece la partea principală a procesului - pentru a colecta floarea. Pentru a face acest lucru, aplicați o picătură de lipici la marginile petalelor și lipiți-le în acest fel.

lipici la marginile petalelor


Pentru a ascunde marginile zgâriate și neregulile din mijloc, fixăm în centru o priză și un mărgele, potrivite ca mărime, folosind o mărgea mică și un fir.

mărgele mici și fire


Și lipici floarea în centrul golului nostru.

lipici floarea în centru


În continuare, completăm munca noastră cu petalele rămase și frunzele în ordinea dorită, folosind aceeași tehnologie de lipire. (foto28) Și decoram cu margele, pe care le așezăm și pe superglue.

completează munca noastră


Lucrarea este făcută.

Kansashi Bezel


După o uscare bună, puteți decora în siguranță orice cap cu o astfel de jante.

Kansashi Bezel
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat