DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Carcasă telefonică
Un caz de telefon este un lucru foarte necesar. Protejează simultan telefonul de deteriorare și este un ornament. Și un caz neobișnuit, realizat de tine, va sublinia, de asemenea, individualitatea proprietarului său. De exemplu, puteți face o copertă din pâslă sau din lână.

Carcasă telefonică


Pentru muncă veți avea nevoie de: lână sau pâslă de culoare neagră, pâslă de portocaliu, galben, roșu, verde și gri, fire și margele de culoare aurie, foarfece, bijuterii metalice sub formă de bicicletă mică, un ac, un buton.

pentru cusut un capacComanda de lucru
Puneți un telefon pe un lână sau o pâslă în negru și încercați-l, lăsând o cantitate de jumătate de centimetru de-a lungul marginii. Acesta va fi numărul 1.

măsurați prin telefon


Puneți un telefon pe o lână sau pâslă neagră și încercați-l, lăsând o jumătate de centimetru de-a lungul marginii și desenând o supapă suplimentară deasupra. Acesta va fi numărul 2.

obmeryaem


Tăiați cu atenție ambele părți.

decupat


De la pete de pâslă colorată pentru a tăia un peisaj mic. De la albastru - peretele casei, de la roșu - acoperișul, de la galben - o fereastră, de la portocaliu - un trunchi de copac, de la verde o coroană de copac, și de la gri - o platformă în fața casei.

tăiați cererea


Coaseți toate detaliile colorate ale peisajului în partea de pâslă neagră nr.1 cu cusături mici.Lângă casă, coaseți o decorație de bicicletă metalică.

coase cu cravate


Pentru a coase detaliile nr. 1 și nr. 2 cu o buclă de culoare aurie.

acoperit de nori


În partea superioară a părții nr. 1, coaseți un buton mic rotund cu o culoare lăptoasă. Ea va semăna cu luna pe cerul nopții.

coase butoanele


Tăiați o buclă mică pe supapa din partea nr. 2, astfel încât butonul din acesta să se țină bine și să nu se desprindă.

capacul este aproape gata


Pe clapa capacului din exterior, coaseți în mod haotic, coaseți mărgele de culoare aurie - vor semăna cu stele.

împingem telefonul în carcasă


Carcasă de telefon neobișnuită gata. Rămâne doar să puneți un telefon în el.

Carcasă pentru celulă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat