DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Lumânări decorative
Folosirea lumânărilor nu numai că poate decora un interior plictisitor și plictisitor, dar poate crea și o dispoziție specială, unică. În același timp, lumânările nu supraîncărcă niciodată interiorul, nu fără motiv că sunt subiectul principal al decorului în stilul minimalismului. Dacă echipați camera în acest stil, aprovizionați-vă cu cât mai multe lumânări diferite - groase și subțiri, dreptunghiulare și rotunde, albe și colorate, cu diverse decorațiuni. De asemenea, puteți face lumânări cu propriile mâini. În acest caz, interiorul tău va fi și mai original și unic.
Pentru a crea o lumânare decorativă, avem nevoie de: o matriță pentru lumânarea viitoare, un fir preînmuiat cu ceară, o felie de lămâie, o coajă de portocală, foarfece mici, o lumânare cu parafină, un bol în care va fi încălzită parafină, o cratiță cu apă pentru o baie de aburi.

Lumânări decorative

Lumânări decorative


1. În partea de jos a matriței cu un ac sau foarfece ascuțite, faceți o gaură mică și întindeți în ea un fir pre-înmuiat cu ceară. Vă rugăm să rețineți că partea de jos a formularului va fi partea superioară a lumânării viitoare. Afară, legăm vârful firului de un nod.

materiale necesare

suspendăm un fir

suspendăm un fir


2. Al doilea capăt al firului este fixat în foarfece, iar foarfecele în sine sunt așezate deasupra matriței, astfel încât firul să fie întins.
3. Ungeți interiorul cu ulei de floarea soarelui. Acest lucru se face astfel încât lumânarea să rămână ușor în spatele formei.
4. Puneți feliile de lămâie și coaja de portocală în formă.

toarnă parafină

adăugați umplutură


5. Într-o baie de apă, topiți ceară, turnați-o în formă. Trebuie să topiți o lumânare într-un vas de metal sau ceramică, nu folosiți recipiente din sticlă, deoarece acestea pot izbucni atunci când sunt încălzite.
6. Puneți formularul într-un loc răcoros, puteți la frigider, dar nu la congelator, altfel lumânarea dvs. va deveni tulbure și urâtă.
7. Facem a doua lumânare. Va fi mai larg, de aceea luăm o formă mai mare. Facem aceeași procedură ca și la prima lumânare. Faceți o gaură, întindeți firul. Topiți ceară și turnați în formă. Acum luați pastele și aruncați-l în ceară, până se îngroașă. Macaroanele, pe de o parte, vor face un relief frumos, iar pe al doilea, vor forma cosuri la suprafață datorită aerului disponibil în ele.
8. De asemenea, am pus forma într-un loc rece.

așteptând răcire


9. Când ceara s-a înghețat, scoateți lumânarea. Dacă ea însăși nu pleacă, nu trebuie să fie scoasă. Doar țineți matrița peste foc sau peste aceeași baie de aburi, ceara de lângă pereți se va topi, iar lumânarea va ieși cu ușurință din matriță.

lumânarea este gata

lumânarea este gata


Lumânările noastre sunt gata, le decoram, le aranjăm în jurul camerei. Apropo, puteți adăuga câteva picături de ulei esențial ceară topită, iar apoi în procesul de ardere a lumânării vă va încânta cu o aromă minunată.

Lumânări decorative

Lumânări decorative
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat