DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Toată lumea, literalmente, toată lumea sculptată din plastilină în copilărie. Modelarea este inclusă în programul de dezvoltare preșcolară a cetățenilor. Cineva s-a îmbunătățit, cineva mai rău. Unii sunt deja în anii lor și sunt fericiți să petreacă timp modelând diferite figuri. Un singur necaz - viața sculpturilor din plastilină nu este de lungă durată. Le este frică de lumină și căldură și par să atragă praf în ei înșiși. Poate că dorința de a perpetua roadele operei sale și a servit ca apariția animării plastilinei. Dar aceasta este doar o presupunere.
În era gadgeturilor, disponibilitatea largă a camerelor și a tot felul de dispozitive de înregistrare, entuziasmul de plastilină s-a mutat la un nou nivel. Animația cu plastilina a devenit un hobby popular. Crearea unui desen animat din plastilină dezvoltă abilități motrice fine, memorie și gândire imaginativă. Prin urmare, există deja multe studiouri de animație pentru copii în țările fostei Uniuni Sovietice și în întreaga lume.
Aceleași probleme au animatorii începători în lucrul cu o figură de plastilină. Modul de rezolvare a unuia dintre ele va fi discutat.
Principiul creării unui desen animat folosind plastilină este simplu și complex în același timp. Figura este fotografiată, schimbându-și poziția de la cadru la cadru. Iată principala captură. Plasticina la locul de muncă se murdărește. Dintii si ochii "actorului" sunt afectati in special. Pe lângă faptul că își schimbă culoarea de la alb la toate cele vecine, se ridează și ele. Cum să evităm asta? Există o soluție. Dacă ochii de păpușă se găsesc uneori în magazinele de acțiuni, atunci dinții sunt mai greu de găsit. Atunci de ce să nu le faci tu singur? Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de lut polimeric. O bucată medie de lut alb este suficientă pentru sute de ochi și fălci cu dinții.
Deschideți un pachet de lut. Încălzește-te. Rulam cârnați. Taiem cuburi de o singura dimensiune. Fiecare bara este din nou împărțită exact la jumătate. La urma urmei, ochii ar trebui să fie la fel. Turnăm bilele și le dăm forma unui ou sau le lăsăm rotunde. Acum coaceți la cuptor la o temperatură de 130 grade C pentru cel mult 5 minute. Lasă-le să se răcească. Tot acum rămâne să terminăm elevii. Elevii pot fi colorați cu argilă polimerică, dar pentru aceasta va trebui să cumpărați încă câteva pachete de lut de diferite culori. Aproape de asemenea fac dinți. Apăsați ușor mezelul cu un cuțit. După ce facem o incizie perpendiculară (dar nu tăiem) la mijloc. Acesta va servi ca un decalaj între incisivii frontali. Repetați procedura până când obțineți un „gard”. Acum, cu un cuțit, tăiem viitorul „zâmbet hollywoodian”. Indoiti-va in forma maxilarului. Și în cuptor. Desigur, ar trebui să fie multe pentru a le coace toate împreună. Când produsele s-au răcit, găsiți o cutie potrivită pentru a nu se confunda.

plastilină

tăiate cârnați

se rostogolesc în bile

Zâmbetul de la Hollywood

stânga pentru a termina elevii

ochii sunt aproape gata

faceți mai multe opțiuni

Ochi pentru păpuși
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat