DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Geamuri cu croșetă
Mâncăruri croșetate


Tehnologia de fabricație:
Aceste mănuși openwork fără degete, sau mitts, sunt din nou la modă! Femeile cu ac experimentate pot tricota acest accesoriu elegant într-o singură seară, începătorii pot face două, deoarece complexitatea produsului este scăzută. Modelul nostru este crosetat nr. 2 din acrilic (dimensiunea 19). Începem să tricotăm un produs cu două motive-pătrate deschise, combinând pe care, obținem manșeta de la maneca noastră. Tricotăm pătrate așa.
Închidem patru. p. (bucle de aer) într-un cerc.
Primul rând: opt lingurițe. b. n (un singur croșet) în circumferința inelului de bază.
Al doilea rând: legați trei vp de început, * alte trei vp, apoi un art. cu n (dublu croșetat), trei VP, repetați de la * încă 6 ori, trei VP, închide jumătate de coloană cu ultima dintre cele trei bucle de pornire.
Al treilea rând: din nou primele trei vp, * în arcul inferior al arcului tricotăm trei linguri. s.n., trei vp, un art. b. n, din * repetăm ​​același lucru de trei ori, trei vp, închidem o jumătate de coloană cu ultima dintre buclele de pornire.
Al 4-lea rând: inițial trei vp, * trei vp, un art. b. n. pe centrul a trei linguri. a. n. rând-bază, apoi 3 vp, 3 lingurițe. cu n în arcul inferior, un VP, apoi facem un picot de trei VP și un VP este tricotat, apoi trei Art. cu n în arcul aerian cu arc inferior, repetați de la * de trei ori cu diferența că în a treia repetare în loc de arta finală. cu n sunt considerate trei vp început de rând. Conectați totul într-o jumătate de coloană.
al cincilea rând: se deplasează într-un cerc, alternează trei vp și art. b. N., executându-l pe fiecare arc inferior al rândului anterior de arcade și pe fiecare centru al „cochiliei” din art. cu n un număr de bază.
Repetați din nou pentru a obține două pătrate.

două pătrate


În continuare, întindem pătratele pe o bază solidă și croșetăm în locurile cusăturilor laterale, pentru aceasta tricotăm două vp, iar apoi, alternând fragmentele superioare și inferioare, pe fiecare arc inferior de arc executăm art. b.n., și din nou două v.p. și treceți la un alt pătrat etc.

treceți la un alt pătrat


Când totul este gata, pare o plasă.

plasă


Și acum cusăturile laterale sunt gata. Ne întoarcem la partea în extindere a măturilor.
Primul rând: începând trei VP, * un VP, două art. cu n pe arcul arc, câte o lingură. cu n la art. BN noțiuni de bază, două lingurițe. cu n pe arcul arc, un vp, repetați secvența indicată conform desenului pentru fiecare fragment pătrat, în locurile îmbinărilor laterale două art. cu n., reparați totul într-o jumătate de coloană.
Al doilea rând: trei în. n. la început, un art. cu n într-un singur vp rând-baze, * alte două vp, un art. b. n. în al doilea articol cu n din cinci, trei vp, un art. în articolul al patrulea cu n de cinci, două vp, la următoarele cinci tbsp. cu n din rândul anterior, de asemenea, tricotăm toate cele cinci din art. cu n., repetați de la * conform desenului pentru fiecare fragment pătrat, în locurile îmbinărilor laterale un art. cu n., rezolvați totul cu o jumătate de coloană.
Al treilea rând: din nou cel inițial 3 c. p, * un c.p., cinci linguri. cu n "Fan" în arcul bazei, un VP, cinci linguri. cu n la rând la următoarele cinci linguri. cu n rând-bază, repetați de la * în funcție de figura pentru fiecare fragment pătrat, în locurile articulațiilor laterale câte un art. cu n., reparați totul într-o jumătate de coloană.
Al 4-lea rând: începând trei vp, două vp, * efectuați un „slingshot” de două lingurițe. cu n., împărțit la un VP, în centrul celor cinci art. cu n motive, un VP, un VP bază care împarte cele cinci art. cu n noțiuni de bază, o artă. cu N., apoi un VP Din * repetăm ​​conform desenului pentru fiecare fragment pătrat, în locurile articulațiilor laterale se aplică o artă. cu n., rezolvați totul cu o jumătate de coloană.
Al 5-lea rând: începând trei vp, două vp, * executăm un „slingshot” de două tbsp. de la n., împărțit la câte un VP, în centrul fiecărei fanteze a bazei și la fiecare artă. cu nbazele conectate slingshot partajate de unul. n. În acest rând, "slingshots" sunt tricotate și în locurile articulațiilor laterale.

Tricotaje tricotate


Următorul, al 6-lea rând, se potrivește în același mod, cu diferența că lăsăm cele trei slingshot-uri neatinse - pentru a porni degetul mare în viitor.

lăsați neatins


Procedăm la implementarea celui de-al șaptelea rând, îl tricotăm în mod similar cu al 6-lea. De asemenea, tricotăm un lanț al numărului necesar de bucle (în cazul nostru, 9 vp) într-un loc neatins al bazei, astfel încât să se încadreze în decalajul dintre degetul arătător și degetul mare și să îl fixăm cu o jumătate de coloană.
În al 8-lea rând, repetăm ​​în funcție de cifra de trei linguri. cu n în centrul fiecărei slingshot, împărțindu-le cu un VP, faceți același lucru de două ori pe buclele tricotate ale degetului mare.

bucle tricotate


În al nouălea rând pe fiecare triplu din art. cu n o pereche de artă contopită. cu n., împărțit la două vp și astfel viitorul braț are forma unei mâini.

în formă de mână


În al 10-lea rând, continuăm îngustarea părții, executând triplul stant fuzionat. cu n cu un singur vârf, al cărui centru este situat la joncțiunea celor două stații anterioare. cu n de bază.

alăturarea celor două anterioare


În cel de-al 11-lea rând ulterior, s-a format o crapătură de trei VP, un art. BN în arcadele inferioare ale arcului și partea centrală a triplei fuzibile st. cu n

o parte din tripla topită


În cel de-al 12-lea rând, s-a format o rampă a două VP, un art. BN, fiecare art. fără croșete se încadrează în arcadele arcului tricotate în rândul precedent.
Pentru o mână cu degetele lungi, cureaua poate fi repetată în continuare. Legarea degetului mare - toată arta. cu n
Mantaua potrivita este gata.

Mittenul potrivit este gata


Într-un mod similar, îl tricotăm pe cel din stânga, numărând degetul mare al oglinzii.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat