DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Cercei" costume pentru carduri "
Vom avea nevoie de:
- hârtie pentru quilling în două culori;
- o scobitoare;
- lipici "PVA";
- foarfece
- Adeziv momentan (transparent);
- inele metalice pentru fixare;
- suporturi pentru cârlige pentru cercei.

Vom avea nevoie de materiale


Fiecare cercel este format din două elemente care prezintă un costum de carte. Deoarece fiecare element constă dintr-un număr diferit de părți, lungimea hârtiei utilizate trebuie să fie diferită. Dacă luăm aceeași lungime, atunci densitatea de răsucire în diferite părți ale cerceilor va fi foarte diferită.
1. Începem cu elementul „inimile”. Este format dintr-o parte, așa că folosesc întreaga lungime a hârtiei. Vântăm pe o scobitoare. În acest caz, este mai bine decât un instrument de quilling, deoarece avem nevoie de o răsucire nu foarte strânsă. Răsucim hârtia, o scoatem din scobitoare și îi dăm o formă de inimă. Lipiți vârful cu adeziv "PVA".

Vântăm pe o scobitoare


2. Elementul „cluburi” este format din patru părți. Folosim hârtia pe jumătate mai scurtă. Răsucim trei elemente de tip „picătură” și un triunghi. Lipiți-le împreună. Pentru elementele „drop”, am folosit lipici PVA. Pentru a lipi triunghiul, folosesc lipiciul „Moment”, deoarece zona de contact este mică și trebuie să-l legați bine.

da o forma de inima


3. Acum rămâne să formăm inele de hârtie de conectare. Ar trebui să fie subtile, așa că le răsucesc din hârtie, tăiate pe jumătate în lungime. De asemenea, lipesc lipiciul „Moment” la principalele părți. Deoarece zona de lipire este diferită, undeva pentru fiabilitate, va trebui să lipiți fața completă și undeva în lateral. Acest lucru nu se reflectă în frumusețea cerceilor, deoarece detaliul este nesemnificativ.

un triunghi


Al doilea cercel este realizat într-un mod similar. Elementul „vârfuri” este format din trei părți, iar „diamantele” dintr-o parte. Este necesar să vă asigurați că toate detaliile cerceilor au aproximativ aceeași dimensiune. Este mai ușor să faci un singur detaliu și să le compari.

faceți inele de conectare


4. Acum puteți acoperi cerceii cu oja obișnuită incoloră în două sau trei straturi pentru o mai bună conservare.

cercei costum card


5. Fixăm elementele cerceilor cu inele de metal, atașăm cârligele. Cerceii originali sunt gata.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat