DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Suport de stilou
Vă sugerez să faceți un suport pentru creioane cu propriile mâini. Mai mult, se poate realiza împreună cu copilul dvs. (dacă există unul și a ajuns la o vârstă în care nu vă puteți teme să dați foarfece și lipici pe mâini).
Așa că hai să începem! Voi și cu mine vom avea nevoie de câteva lucruri destul de obișnuite: tuburi din hârtie igienică și prosoape de hârtie, carton gros, hârtie colorată, foarfece, lipici, bandă scotch și panglici cu pietricele pentru decorare.
Luați tuburile și tăiați-le astfel încât să obținem trei dimensiuni diferite. În continuare, tăiem un suport din carton gros. Îl am pătrat, dar puteți face orice altă formă. Pentru a arăta mai bine, înfășurați-o cu hârtie frumoasă folosind banda dublu față. Puteți folosi lipici, este cine iubește mai mult.

Înfășurați un tub de hârtie igienică

decupați dreptunghiul

stai gata


Ei bine, domnule, fundația este gata. Luăm tuburile și le lipim cu hârtie colorată. În orice fel vă este cunoscut. Rețineți că nu trebuie să le prelucrați în interior, producătorii de prosoape de hârtie au încercat pentru noi. Cea mai simplă hârtie de ambalare cadouri a fost folosită aici. Există multe opțiuni pentru culori și nuanțe. Și puteți utiliza tapetul rămas după reparație, dacă există vreun loc pe mezzanin.

lipiți peste

trei tuburi


Au făcut-o. În continuare ne conectăm tuburile cu un suport. Acesta este cel mai crucial moment, din moment ce trebuie să îl conectați strâns și cu atenție, astfel încât să nu fie jenant pentru cusătură și astfel încât tubul să rămână în locul său. Am folosit lipici fierbinte.

lipiți pe suport


Și atunci începe partea cea mai creativă a lucrării. Ne vom decora standul! Aici ești limitat doar de imaginația ta. Puteți utiliza orice doriți - paiete, panglici, figuri, pietricele, scoici etc. Principalul lucru este să respectați direcția aleasă. Am decis să folosesc panglici. Nu arată rău, dar părea puțin și s-au folosit pietricele de sticlă.

pietricele de sticlă


Gata! Organizatorul nostru de creioane poate fi folosit în scopul propus.

decorați o cutie de creion

suport pentru creion


Inspirație pentru tine!
Comentarii (2)
 1. domenii
  #1 domenii vizitatori 5 august 2014 11:46
  0
  Grozav !!! Voi lua o notă !!!
 2. Alena
  #2 Alena vizitatori 3 octombrie 2014 16:34
  0
  Cool: cu ochiul: clipit

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat