DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Coaseți o carte de țesătură moale de dezvoltare sub forța oricărei mame. Pentru a crea aceasta necesită abilități minime de cusut, răbdare și timp. Plăcerea procesului este garantată - mamei în timp ce creează, și bebelușului când se joacă.

pătrate de țesătură


Vom decide cu privire la loturile pentru carte și vom continua la semne. Pagini din viitoarea carte - 10 pătrate de țesătură 23 × 23 cm dimensiune (cu alocații pentru cusături).

Facem modele din carton

faceți carton


Acoperiți. Realizăm modele de scrisori din carton (pentru aceasta, se vor potrivi cutii din amestecul de lapte), transferate într-o țesătură. Nu uitați de imaginea în oglindă, literele sunt aranjate diferit decât în ​​scrisoare. Înălțimea scrisorii finite este de 11 cm. Literele sunt lipite pe copertă cu un material nețesut și prelucrate cu un zig-zag.
Elementele finisate sunt așezate pe țesătură, dar nu coaseți. Vom face acest lucru când le vom colecta pe 3-5 pagini. Acest lucru va facilita lucrarea dacă, de exemplu, trebuie să coase aplicațiile pe diferite pagini cu fire galbene.

Autocolant termic cu fluturi


Vara. Fluture - autocolant termic la care este cusut Velcro. Dragonfly - autocolant volumetric.

vinietă

Petale de țesătură


Floare. Petale din materialul de aceeași culoare, dar texturi diferite. Boabele de sub frunză este un buton. Ursulețul într-un elicopter - autocolant termic cu Velcro.

Soarele

Soarele


Soarele. Raze de panglici sunt cusute la soare în avans, la capetele lor sunt margele, noduli. Două nori velcro, sunt cusute separat, unul se frământă (celofan în interior), al doilea, un tunet, sună datorită unui clopot de pescuit cusut împreună cu bumbac. Norul alb este moale, mărgelele sunt cusute în norul superior - picăturile de ploaie.

umbrelă

ploaie


Ploaia. Norii și o umbrelă pe un material nețesut. Pentru o umbrelă facem tipare. Mâner umbrelă - cordon. Ciuperca este moale - în interiorul vată.

Geantă din pâslă

Geantă surpriză


Un sac de pâslă. Cuvântul „surpriză” brodează în avans. În interior este o jucărie sau bomboane.

spic

Pomul de Crăciun cu o surpriză

în formă de cerc

shnurochek

cererea finalizată


Herringbone. Jucăriile din pomul de Crăciun, făcute din pâslă, având forma unui cerc, pătrat și triunghi pe butoane, în interiorul copacului se află o maimuță, o aplicație gata pregătită. În jur - cadouri. Desfacem butoanele și vedem asta în interiorul fiecăruia: un măr, bile, o portocalie, un buton emoticon.

lună


lună umplute cu bumbac pe măsură ce este construit. 3 butoane de stele pe linia de pescuit, ale căror capete sunt strâns legate în spatele paginii, altele sunt cusute.

lac

Iaz cu pește


Pond. Partea de jos este o panglică de organza cusută la marginea inferioară. Cochilii - nasturi, pește - autocolant termic. Algele sunt cusute pe părțile superioare și inferioare, astfel încât să le puteți mișca și să vedeți o stea de mare din pâslă. Valurile de panglică sunt cusute numai în stânga și în dreapta, pe autocolant este cusută, un alt buton de pește poate fi mutat în jurul panglicii.

Fereastra cârligului de cusut

fereastra este deschisă


Fereastră mică pe un cârlig de cusut, un interior aplicat dintr-o țesătură finită din interior.

Coase pagini


Coaseți pagini. Luăm două pagini, ne retragem la 1 cm de margine, scotind linia viitoare.

cartea va fi buclată


Cartea noastră va fi pe bucle, lungimea buclelor este de 6 cm, indentul de la marginea superioară este de 4 cm, din partea de jos - 8 cm.

fixați blocajul cărții

fermoar carabinier


Pe copertă și pe ultima pagină, nu uităm să atașăm o clapetă de carte - o carabinieră, pe lângă bucle.

întoarce

puneți o bucată de poliester captusit


Nu petrecem partea de jos a paginii, o răsucim, punem o bucată de iarnă sintetică de 20 × 20, o coaseți în zig-zag. Totul este! Pagina este gata.

cusute în zig-zag

lega

carte moale


Conectăm paginile terminate cu ajutorul unei panglici elegante. Totul este! Un cadou minunat pentru copil este gata!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat