DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Bomboane de bumbac acasă
Acum vom vorbi cum să facem bomboane de bumbac acasă. Primul lucru de făcut este să faceți o mașină de bomboane din bumbac. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o sticlă cu un volum de 5 litri, un motor din jucăria oricărui copil, o capacă dintr-o cutie, o sursă de alimentare și o cutie. Sursa de alimentare trebuie să fie de la 12-20 V, orice încărcător de la telefon poate apărea.

detalii necesare

introduceți motorul


În capacul sticlei, tăiați o gaură și introduceți motorul.
Principalul lucru este că motorul ar ține strâns, pentru aceasta puteți adăuga câteva picături de lipici. De sus, punem pe rotor o bandă elastică a mamelonului și fixăm un capac dintr-o cutie.

a pus o șapcă


Conectăm sursa de alimentare, firul său trebuie să treacă prin sticlă și să ne conectăm la motor.

punem sticle


Mașina de bomboane din bumbac este aproape gata, rămâne să găsești cutia și să introduci dispozitivul acolo.

introduceți în cutie


Acum este gata. Rămâne să pregătiți amestecul dorit. Pentru a pregăti amestecul avem nevoie de: o cană metalică, zahăr, apă, aragaz.
Mai întâi trebuie să ungeți capacul de sub cutie cu ulei. Acest lucru este necesar pentru ca amestecul să nu se lipească de capac.
Apoi, într-o cană metalică, turnați o lingură de zahăr și adăugați apă. Nu trebuie să existe multă apă, este suficient ca zahărul să fie saturat.

caramel


Punem pe foc și amestecăm constant. Este necesar ca apa să se evapore și rămâne doar caramel gros. Imediat ce apa nu mai fierbe și începe să ia un aspect maroniu, acest lucru înseamnă că amestecul este gata. După pregătirea amestecului, trebuie să faceți totul repede, astfel încât amestecul să nu aibă timp să se întărească. Începem unitatea minune și un mic curent, picurăm amestecul pe capacul conservei. Caramelul va zbura în direcții diferite o dată și va da drumul la stânci. Aceasta este totul.

Bomboane de bumbac acasă


Merită luat în considerare că acesta este cel mai ușor design, oricine îl poate îmbunătăți.
Comentarii (1)
  1. Tahir
    #1 Tahir vizitatori 5 septembrie 2014 07:05
    0
    Misto! Multumesc! Acum pot face bomboane de bumbac !!!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat