DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Steaua de Craciun din fetru
Realizarea decorului cu propriile mâini este o activitate foarte interesantă. Sărbătorile inspiră întotdeauna și oferă idei noi pentru crearea de produse frumoase. neobișnuit decorare util pentru tine de Crăciun ca cadou pentru copii sau prieteni. Se efectuează foarte simplu și nu va dura mult timp. Principalul lucru este să pregătiți în avans toate instrumentele și materialele.

Pentru a crea un asterisk, veți avea nevoie de:
- 2 foi de pâslă subțire (vâscoză) - verde și galben;
- vata de bumbac pentru umplerea produsului;
- fire verzi dens;
- panglică îngustă strălucitoare;
- decor mic sub formă de stele și flori (poate fi înlocuit cu margele);
- foarfece, lipici, creion;
- hârtie pentru semifabricate;
- scobitori sau bastoane lungi;
- săpun uscat;
- ace de diferite grosimi.

materiale stelare


Lucrarea se face pe etape. În primul rând, trebuie să creați 2 părți principale ale produsului: o stea și o baghetă. Restul timpului va fi dedicat decorarii produsului.
Primul pas este crearea de semifabricate pentru elementele principale ale produsului. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de 1 coală mare de hârtie, o riglă și un creion bine ascuțit. Desenați o stea cu 5 vârfuri de dimensiuni medii și alta mai mică. Puteți utiliza hârtie simplă, dar este mai bine să faceți semifabricate din carton. Luați foarfecele și tăiați cu atenție stelele de hârtie.
Atașați formele finite pe foaia de pâslă și cercuriți toate contururile cu săpun uscat. Pentru o stea mare, pâsla verde este potrivită, iar pentru o stea mică, galben strălucitor. Este necesar să obțineți 2 semifabricate pentru fiecare stea.

trage un șablon

stele tăiate

stele de diferite culori

cusaturi de cusături


Procedăm la pregătirea primei părți a produsului - stelele. Este necesar să coaseți 2 jumătăți ale semifabricatelor cu fir verde. Folosiți o cusătură acoperită cu o prindere pe fir. Mergeți pe întregul contur al stelei, umplând steaua cu bumbac. Pentru a împinge în interior, este convenabil să folosiți un băț subțire sau o scobitoare. Ca umplutură, vata trebuie îndreptată și nivelată. Între un capăt al stelei, lăsați loc pentru a adăuga o baghetă.

umple cu umplutură

materiale de lipit

tundem


Steaua gata poate fi amânată. Continuați să creați un băț pentru ea. Luați o foaie de hârtie și rulați-o cu un tub, fixați-o pe pâslă și măsurați o bucată de dimensiunea dorită. Este necesar să tăiați un dreptunghi lung din pâslă, să-l îndoiți pe jumătate și să coaseți 1 muchie cu un fir. Cusătura poate fi obișnuită, oricum o vom transforma în interior.
Când piciorul este gata, umpleți-l cu bumbac și lăsați capătul superior deschis. În plus față de vată, puteți umple tubul cu hârtie sau bastoane lungi legate între ele. Trebuie să fie conectate articolele finite, o stea și o baghetă. Pentru aceasta, folosim și fir verde. Nu merită să vă îngrijorați prea mult pentru cusături și noduli, ele pot fi ascunse cu o panglică frumoasă.

stea simțită


Decorăm steaua cu un insert galben, sub forma unei stele mai mici, cusând-o deasupra cu cusături măturate. Bagheta trebuie înfășurată cu o panglică în cruce, legând un arc frumos la capăt. Decorul final al stelei este acela de a lipi mărgele mici sau stele și flori mici. Este convenabil să folosiți kituri de decorare pentru coacere. Un miros plăcut va crea o atmosferă specială de sărbători.

înveliți cu bandă

dekariruem


Decorul este lipit de capetele vedetei. Adăugați câteva bucăți în centrul produsului. Nu va fi nevoie de mult timp pentru uscare dacă lipiciul este bun. Puteți decora bradul de Crăciun cu decor festiv.

Steaua de Crăciun făcută din pâslă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat