DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Puțini oameni știu că sfințitul este un simbol al Crăciunului. Bufnite goale de Crăciun stau pe acest holly, păzind casa. Vreau să vă spun cum să faceți un magnet cu aceste bufnițe. Servetele pot fi cumpărate din magazinele de papetărie, din supermarketuri. Dacă nu există șervețel cu imaginea bufnițelor, puteți lua oricare altul, de exemplu, cu Moș Crăciun.

Ce aveți nevoie:
• servetele,
• hârtie magnetică,
• spray de păr,
• lipici transparent Globus (lipici pentru pantofi).

vei avea nevoie


1 pas.
Luați o bucată de hârtie magnetică de 10 * 15 cm (am cumpărat de la un magazin de calculatoare, unde se vinde hârtie foto obișnuită).
Aplicați acum un șervețel și vedeți dacă se potrivește imaginea bufnițelor. Marcăm cu un creion și decupăm inutile din spate

foaie de hârtie magnetică

aplicați un șervețel


2 pas.
Acum despărțim marginile, astfel încât fulgii de zăpadă inutili să nu fie vizibili.

Separați stratul de șervețel


3 pas.
Separați cele două straturi inferioare de șervețel.

lipici


4 pas.
Vom pune un șervețel pe o foaie magnetică. Am descoperit că este imposibil să lucrezi cu adeziv PVA, deoarece ridează un șervețel prea subțire, lasă prea multe umflături groase sub imagine. Prin urmare, am decis să folosesc un adeziv transparent Globus. Se usucă repede, nu lasă ridurile, singurul negativ sunt pete de pe un șervețel. Nu aplicăm lipiciul dintr-o dată, dar puțin câte puțin - am aplicat o zonă, am netezit-o, am preluat-o pe alta. Deoarece lipiciul se usucă foarte repede.

Acum rupeți marginile


5 pas.
Mâncărurile nu au putut fi evitate, așa că am tăiat marginea buclată. Mai întâi, am tăiat aproximativ partea principală a imaginii cu foarfece simple, apoi aliniem în mod figurat marginile cu foarfece de manichiură, pentru a sublinia frunzele plantei pe care se așază bufnitele. Această plantă este un simbol al Crăciunului.

spray de păr


6 pas.
Pentru a proteja șervețelul de umiditate, aplicați un strat de vopsea de păr.

fier de fier


7 pas.
Bufnile se usucă, apoi fixează în cele din urmă lacul cu un fier pentru a usca lacul. Este necesar să așteptați până se va evapora lacul, altfel la călcarea magnetului se lipește. Așa că aplicăm 3 straturi, deși este posibil mai mult. Aici sunt Bufnile de iarnă și gata!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat