DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Decor de Crăciun„ Delicios ”
Decorarea casei de Crăciun - Nu numai tradiția americană, este populară și la noi. Cel mai interesant lucru de făcut decorare fă-o singur. Feltru este foarte convenabil pentru modelarea materialului și este foarte simplu să faceți astfel de dulciuri de sărbătoare din acesta.

Pentru a face dulciuri


Pentru a face dulciuri și o ceașcă, veți avea nevoie de următoarele instrumente și materiale:
- 3 foi de pâslă de diferite culori: roșu, alb, roz;
- o cutie de conserve goale;
- un pachet mic din orice vată;
- fire de aur metalizate;
- hârtie sau carton pentru semifabricate;
- creion și riglă, săpun uscat;
- foarfece de 2 tipuri - obișnuite și cu vârfuri rotunjite;
- ace, ace;
- bandă neagră, bandă dublă față sau lipici.

Prima etapă înseamnă a crea semifabricate. Trebuie să faceți câteva formulare de hârtie pentru dulciuri cu un creion și hârtie simplă. Acestea vor fi forme de diferite forme, pentru bomboane - bastoane curbate și pentru o cană - cercuri mari. Și mai bine dacă aveți carton sau hârtie grea. Apoi, golurile vor deveni reutilizabile.

Etapa următoare - transfer de semifabricate la pâslă roșie. Săpunul uscat pentru conturare va veni în salvare. Dulciurile constau din 2 semifabricate identice în formă de îndoit, care vor trebui cusute. La transfer, este mai convenabil să folosiți ace pentru fixarea țesăturii, precum și 2 tipuri de foarfece. Există locuri rotunjite în bucăți, astfel încât foarfecele cu capetele rotunjite vor fi foarte la îndemână. Folosiți cu pâslă ușor; așezați piesele mai dens una față de alta

Pentru a face un pahar

scoate

material pentru chololchik

noi lucrurile

cusem


După ce a primit 2 rezultate pentru fiecare bomboană, puteți începe să cusurați probele. Firele trebuie să fie durabile și să aibă o culoare diferită de materialele de bază. Alăturați probele de pâslă, selectați un ac subțire și începeți să coaseți din colț. Nodul de pe fir trebuie ascuns în interior.
Când coaseți semifabricatele, umpleți imediat bomboanele cu bumbac. Pentru a împinge spre interior, este convenabil să folosiți o scobitoare. Când bomboanele sunt gata, pregătiți o fâșie subțire de pâslă albă sau roz. Va trebui cusută pe bagheta finalizată. Înfășurați banda în jurul bomboanelor și coaseți-o cu un ac subțire la băț în locurile de înfășurare. Va fi mai rapid să străpungeți bățul, mișcându-vă în zig-zag.

decora

bomboane de Crăciun

bomboane de Crăciun

bomboane de Crăciun


Finisajul final al dulciurilor - înfășurarea aceluiași fir în jurul stickului. Puteți utiliza doar o astfel de înfășurare sau cu o bandă de altă culoare. Pregătiți câteva bomboane, de preferință 5 buc., Pentru ca cana să pară mai plină.
Ca suport pentru dulciuri, puteți folosi o cană decorată sau o cutie de conserve. Un borcan înalt sau nuci este bine. Pentru a face ca marginile borcanului să fie mai puțin ascuțite, le puteți lipi cu bandă neagră. De asemenea, ar trebui să decorați borcanul cu pâslă. Golurile în formă de cerc sunt utile pentru partea exterioară și interioară a borcanului. Adezivul poate fi înlocuit cu bandă cu două fețe. Lipiți câteva benzi de bandă pe borcan și atașați pâslă deasupra. Combinația de pâslă cu banda electrică va face un suport frumos pentru cană decorat pentru dulciuri dintr-un borcan solid. Puteți adăuga și alte elemente decorative, cum ar fi panglici, margele, paiete.

o cană

decor de Crăciun


Decorul finisat poate fi așezat pe masă sau pe un raft din dulap sau puteți adăuga un cârlig la geam și să-l agățați de perete.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat