DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Pisica Prababushkin


Strămoșii noștri se jucau cu astfel de animale sau similare. În mare parte, jucăriile pentru copii au fost făcute acasă, realizate din materiale improvizate. La început, părinții au dat „master class-ului” pentru distracție, iar apoi copiii au făcut-o singuri, îmbunătățindu-se creativ în acest proces. Cuzăria s-a dovedit întotdeauna unică, originală. Sunt sigur că, în ciuda abundenței de jucării moderne, va fi interesant atât pentru dvs. cât și pentru copii să faceți o astfel de pisică cu „rețeta” propriei străbunicii.

Nu aveți nevoie de competențe speciale în materie de cusut, astfel încât puteți începe să creați o jucărie din material textil.

patch patrat


Vom pregăti o mărunțire de formă pătrată (nu neapărat perfect plată). Culoarea și tipul materialului nu contează. Dintr-un motley sau o țesătură colorată, jucăria va părea mai fantezistă.
Dimensiunea materialului nu contează, de asemenea. Cu cât este mai mare clapeta, cu atât este mai mare dimensiunea pisicii. Dar micuta pisica arata mai elegant. Deși poate părea convenabil ca cineva să înceapă să ticăiească cu unul mare. În acest pătrat de casă era de 18 x 18 cm.

Îndoiți țesătura pe diagonală


Îndoiți țesătura pe diagonală.

Cusătura de fixare


Fixăm laturile triunghiului cu o „cusătură înainte”, așa cum se arată în fotografie. Lungimea cusăturii este de aproximativ două treimi din lungimile laturilor.

Turnăm triunghiul


Răsucim triunghiul, ascunzând cusăturile în interior.
Torsul este aproape gata. Unghiul 1 va fi capul sigiliului, unghiul 2 va fi coada acesteia, colțul inferior, care încă nu a fost cusut, este laba viitoare.

Pliați țesătura astfel


Luăm corpul în jurul colțului 1, facem urechile de pe cap. Îndoiți vârful (1-1,5 cm) al colțului spre interior. Îndoiți țesătura astfel încât linia de cusătură să curgă în centrul clapetei și să coincidă cu spatele (fosta ipotenuză).
Acum la mijloc, ca în fotografie, faceți 2-3 cusături strânse. Fixați și tăiați firul.

umplem corpul cu bumbac


Umpleți cu generozitate corpul cu bumbac (sau iernier sintetic).

faceți un pliu mic


Pe spatele pisicii, facem un mic pliu pentru a indica îndoirea spatelui. Pentru a repara plasa, măturați-o la mijloc cu o pereche de cusături.

Două creioane de ceară


Două creioane de ceară sunt labele unei pisici. Acestea pot fi înlocuite cu o pereche de creioane, sau mai bine zis, rămășițele lor, betisoare pentru sushi, orice ramuri potrivite în grosime.

Înfășurați în țesătură


Luăm un creion, îl aplicăm pe marginea țesăturii (vârful stâng „arată” la capul pisicii). Înfășurați în țesătură (2 viraje strânse).

Coaseți cusături ușoare


Cu cusături ușoare cusem țesătura la întreaga înălțime a labei. Efectuăm aceeași operație cu cel de-al doilea creion.

Am pus creioanele la un loc


Îndoiți creioanele împreună. Mascăm partea nestricată a colțului, ascunzându-ne spre interior. O pereche de cusături în spatele picioarelor conectează straturile de țesătură.

face un pli


Din partea ne-cusută a țesăturii din spatele labei, facem o îndoire, o cusătură transversală.

Fixați-l cu o pereche de cusături


Fixați-l cu o pereche de cusături la dreapta și la stânga.

pisica este aproape gata


Pisica Prababushkin este aproape gata.

brodează ochii gura creează o mustață


Pe față, brodează ochii, gura, creează o mustață.

păsărică


Munca a durat aproximativ 20 de minute. Am vrut să încerc să fac pisica mai mică. Dintr-un strat de țesătură modelată, purr-ul s-a dovedit a fi ca un personaj de basm.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat