DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Chiar și cele mai neexperimentate meșteri pot crea un astfel de decor original pe un brad de Crăciun cu propriile mâini. Acest lucru va necesita resturile de fire în două culori și ace de tricotat nr. 3 sau chiar mai subțiri.
Este mai bine, desigur, să luați fire de nuanțe de portocal și verde. Dar nu fundamental. Acesta este un decor de brad de Crăciun - poate fi ceea ce îți dorești.

1. Pentru morcovi tricotați, care este prezentat în fotografiile clasei de master, trebuie să formați 32 de bucle. Dar, dacă doriți să faceți jucăria mai mare sau mai mică - tastați mai mult sau mai puțin număr de bucle. Principalul lucru este ca numărul lor să fie multiplu de 2.

numărul de bucle


2. Tricot care are nevoie de tricou. Și în fiecare rând ciudat, începând cu a cincea, reduceți o buclă de la fiecare margine. Adică, în aceste rânduri este necesar să împletim primul și al doilea, precum și penultimul și ultimul cusături.

stocare st


3. Acum trebuie să conectați „topurile”. Acest lucru se realizează cu un cârlig subțire nr. 2. O coloană este tricotată cu bucle de aer. Numărul de bucle din această coloană poate varia de la 10 la 20. Dacă doriți, puteți face toate frunzele la fel de lungime. Nu vrei - altfel. Volumul este atașat prin fixarea coloanei de aer cu un „pas de crustacee”, peste marginea fiecăruia dintre buclele sale.

peste marginea fiecărei bucle


4. Conectați „morcovii” și „blaturile”. Punem elemente decorative de-a lungul marginii țesăturii tricotate, astfel încât fiecare dintre ele să dispară nu mai puțin de un centimetru atunci când morcovul de jucărie este răsucit. Coaseți într-o cusătură ascunsă - astfel încât să fie imperceptibilă din față.

combinați morcovii și blaturile


5. Răsucim morcovii decorativi și formăm o cusătură verticală orb. De asemenea, întărim partea de sus - coase la întâmplare „blaturile” cu „morcovii” și între ele.

elemente decorative


6. Realizăm o buclă pentru agățarea jucăriilor pe labe de molid. Croșetăm o coloană cu lungimea dorită din buclele de aer. O rezolvăm cu o buclă în vârfuri.

morcov
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat