DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Sculptă o maimuță drăguță
Ziua Îndrăgostiților este sărbătorită în întreaga lume, nu cu mult timp în urmă această sărbătoare emoționantă și amabilă a luat rădăcină cu noi. Ziua Îndrăgostiților implică mărturisiri tandre și firesc cadouri. Cumpărarea unui cadou nu este acceptată, deși nu este interzisă, mai ales dacă este vorba despre bijuterii. Un cadou cu un indiciu sau un cadou care vorbește direct despre un sentiment minunat este de obicei făcut cu propriile mâini, ca semn că această persoană îți este în mod deosebit dragă și că dragostea ta nu poate fi măsurată cu bani.
Vă oferim ideea unui astfel de cadou „Brățară cu o maimuță îndrăgostită”.

materiale:
• argilă polimerică
• cea mai obișnuită brățară din plastic
• lac (potrivit pentru mobilă)
• strasuri
• clemă și scobitoare

1. Modelarea unei maimuțe.
Maimuta trebuie sculptata in etape si in parti, corpul separat, capul separat. Combinându-le mai convenabil cu o scobitoare. Dacă acest lucru nu se face, din cauza gravității sale, capul riscă să se desprindă. În timp ce argila nu este înghețată, nu uitați să folosiți un ac pentru a străpunge vârful cozii, iar în inimă faceți indentări sub strasuri și atașați o buclă. Am făcut-o dintr-o agrafă, puteți folosi un ac de siguranță.

Maimuță sculptată

Maimuță sculptată

Maimuță sculptată

Maimuță sculptată


Important! Argila polimerică are capacitatea de a se usca puțin, ține cont de acest lucru atunci când alegi dimensiunea pieselor.

2. Brățară.
Trebuie să vă legați de brățară. Argila aplicată pe bază cu un strat subțire de fisuri după uscare, fisurile vor trebui să fie închise cu flagel subțire laminat. Așadar, brățara va dobândi textură, iar un joc cu nuanțe de verde îi va face pe creepers să fie chiar mai asemănătoare cu cele reale. După solidificarea celei de-a treia sau a patra restaurări, brățara poate fi lăcuită.

brățară

brățară


3. Lacuire.
Lăcuim toate detaliile din argilă polimerică. Nu uitați să lac și să inimați. Lipiți strasurile pe ea până la uscare.

lăcuire

lăcuire

lăcuire

lăcuire

lăcuire


4. Adunarea.
Puteți fixa maimuța pe brățară cu ajutorul super lipiciului, aplicându-l treptat pe toate labele și apăsând-o pe produs. Puteți folosi și argilă înmuiată, principiul este același, dar va dura mai mult timp. Atârnăm inima. În schimb, de la coada unei maimuțe poate fi atârnat un inel sau un pandantiv.

asamblare

asamblare

asamblare

maimuță


Iată brățara și gata, puteți da în siguranță. Chiar dacă alesul tău preferă bijuteriile clasice, un „admirator cu coada” poate fi un suvenir amuzant.

Bratara draguta maimuta
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat