DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Suport prosop de hârtie
Prosoapele de hârtie din bucătărie sunt întotdeauna un lucru de neînlocuit. Îmi propun să fac un suport pentru prosop cu propriile mele mâini. Designul său este foarte simplu, iar creația nu va dura cel mult două ore. În același timp, veți obține un suport foarte puternic, veți fi sigur de durabilitatea acestuia, precum și că este ecologic. Și imaginați-vă cum un suport din lemn arată mai bine decât unul din plastic.

Pentru a crea un suport pentru șervețele de hârtie, avem nevoie de: rămășițele unei scânduri de lemn cu o grosime de 2 cm, sârmă de oțel gros, 10 șuruburi autofiletante, un polizor, o duză de șlefuit pentru o râșniță, un burghiu.

1. Tăiați un dreptunghi dintr-o placă cu dimensiunile de 33 cu 10 cm.

Tăiați dreptunghiul


2. Tăiați 2 dreptunghiuri de 10 pe 12 cm. Folosind o râșniță, tăiați un colț, faceți-o rotunjită.

Tăiați 2 dreptunghiuri


3. Îmbrăcăm duza de șlefuire de pe polizor, măcinăm părțile pentru o perfectă netezime.
4. Luăm o bucată de sârmă lungă de 36 cm. Învelim o margine astfel încât să avem un cârlig.

bucată de sârmă


5. Acum colectăm toate elementele titularului. Folosind șuruburi, atașăm părțile laterale de peretele din spate.

detaliile


6. Perforați cu un burghiu cu o grosime egală cu grosimea firului, găuriți în pereții laterali.
7. În peretele din spate găurim trei găuri care nu trec până la mijlocul grosimii plăcii.
8. Treceți sârma prin găurile din pereții laterali.
9. Introduceți trei șuruburi autofiletante în găurile făcute mai devreme și cu ajutorul unei burghie sau o șurubelniță le răsucim în perete.
10. Iată deținătorul nostru și gata. Rămâne doar să puneți pe un sul de prosoape de hârtie. Pentru a face acest lucru, îndepărtați sârma dintr-o parte, puneți-o pe un sul și trageți din nou firul prin peretele lateral.

Prosoape de hârtie în bucătărie


Suportul pentru prosoape de hârtie este cel mai adesea montat pe peretele din apropierea chiuvetei, dar puteți găsi, de asemenea, un loc pentru acesta lângă sobă. Este foarte convenabil să îl utilizați, în primul rând, deoarece prosopul este întotdeauna la îndemână, iar în al doilea rând, deoarece atunci când rupeți un prosop, nu veți mai păta altul.

Suport de prosop de hârtie
Comentarii (1)
  1. Invitat Igor
    #1 Invitat Igor vizitatori 3 septembrie 2018 12:16
    3
    Realizată ca fermă colectivă „Calea spre ruină”. Nu sunt un mare specialist în mașini de tocat, dar când mi-am cumpărat-o pentru mine, îmi amintesc cu siguranță în manualul de instrucțiuni că era ÎNDISPECT să poarte o lamă de ferăstrău circular. Până la urmă, dacă s-a blocat puțin, nu îl vei ține în mâini și vei căuta cel de-al cincilea colț din cameră, ascunzându-se de râșnița zburătoare. Astfel de lucruri sunt făcute de ELECTROLOBZIK, care este fiabil și sigur pentru sănătate.
    Dee și înnobilare ar avea nevoie de acest design. Umpleți toate fisurile, acoperiți cu pata sau aplicați doar mai multe straturi de lac. Dar pentru o fermă colectivă o va face.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat