DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Ghirlanda festivă
Cum să decorați casa pentru vacanță?
Orice vacanță trebuie să fie proiectată în consecință. Anul Nou este un pom de Crăciun și ploaie scânteietoare, ziua de naștere este baloane, Ziua Sf. Valentin este o varietate de inimi, 8 martie - flori. Și aproape fiecare eveniment poate fi decorat cu o ghirlandă originală strălucitoare. Intinzand-o prin intreaga camera, preia automat un aspect festiv, care poate fi completat cu absolut nimic. Revenind la lista sărbătorilor: Anul Nou - o ghirlandă cu fulgi de zăpadă și oameni de zăpadă, pentru ziua de naștere - steaguri colorate, figuri ale animalelor iubite, Ziua Îndrăgostiților - desigur, inimile și cupidele, 8 martie - flori și figuri ale fetelor.

Unde să obții o ghirlandă?
Sortimentul de magazine este plin cu o mare varietate de accesorii pentru sărbători, dintre care, desigur, nu este dificil să găsești o mare varietate de ghirlande. Dar de câți au nevoie pentru a decora o casă sau chiar o cameră? În mod clar, un singur fir nu va fi suficient. Și va fi posibil să găsiți printre toate varietățile care le vor plăcea și se potrivesc cu adevărat?
Cea mai bună cale de ieșire este să faci o ghirlandă pe cont propriu. Mai mult, acest lucru nu este deloc dificil. Atenția dvs. este o clasă de master detaliată care vă va învăța cum să faceți o varietate de ghirlande pentru orice vacanță.

Ce va fi nevoie pentru o ghirlandă?
- hârtie (colorată sau ondulată);
-karandash;
-Scissors

Cum să faci o ghirlandă?
1. Hârtia ondulată este excelentă pentru crearea ghirlandelor, deoarece este o ordine de mărime mai puternică datorită texturii speciale, dar orice altă hârtie colorată este de asemenea potrivită. Chiar dacă se întâmplă ca acesta să se rupă, puteți lipi cu ușurință fragmentul deteriorat cu lipici sau bandă.
2. Apoi, îndoiți hârtia cu un acordeon.
3. După ce te-ai decis asupra imaginii, decide singur și ce dimensiune va avea.
4. Puneți desenul. Puteți face acest lucru folosind un șablon sau doar de mână. Desenul trebuie să fie atât de mare încât marginile sale se prind de pliurile hârtiei. În plus, gândiți-vă la momentul compozițional. În cazul nostru, oamenii de zăpadă se vor ține de mânere, iar stelele vor fi conectate prin grinzi. Deși dacă florile, de exemplu, se întind doar într-o linie - va fi, de asemenea, destul de frumos.
5. Tăiați modelul, ținând cont de faptul că locurile unde se vor alătura cifrele nu trebuie tăiate. Adică faldurile hârtiei ar trebui să rămână intacte.
6. Extindeți și vedeți ghirlanda. Pentru a face și mai interesant, adăugați câteva detalii. Așa că am desenat fețe mici pentru stele și oameni de zăpadă și au devenit imediat mai veseli.

Hârtie ondulată

Hârtie colorată

Ghirlanda festivă

Ghirlanda festivă


Dacă ghirlanda este prea scurtă, puteți repeta toți pașii din nou, apoi conectați cele două (trei, patru) legături cu lipici, bandă sau o capsator.
Deoarece este foarte simplu să faceți acest decor, implicați un copil în muncă. Imaginează-ți cât de plăcut va fi pentru el mai târziu să-și vadă creația în pomul de Crăciun sau în altă parte și să le spui prietenilor săi că a luat parte la o afacere atât de importantă - acesta este în general un motiv de mândrie!
O astfel de ghirlandă poate fi atârnată sub tavan, pe streașină și uși, sau folosită ca suport original pentru perdele.
Încercați și veți reuși!

După ce am decis asupra imaginii

i-a tăiat pe cei mici

Ghirlanda festivă

Aplicați desen

Ghirlanda festivă

Pe perdea
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat