DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Mittens of Moș Crăciun
mănuși cu un deget


Anul Nou este o sărbătoare pentru toată lumea, inclusiv donatorul principal al binecuvântărilor lui Moș Crăciun! Dar necazul, Moș Crăciun a mers în pădure, dar și-a pierdut maneca! Cum să deții un personal, pentru că nu îngheață de mult! Și ar trebui să începi pregătind tot ce ai nevoie, vei avea nevoie de:

• Carton
• Două șervețele umede
• Ace
• foarfece
• Firele de bumbac sunt dense
• Fir de lână
• Instrumente pentru decorarea mănușilor

Pentru început, vom face un semifabricat din carton (cartonul trebuie strâns) și vom atrage un model de mitten pe el. Apoi tăiați de-a lungul conturului și faceți marcaje pe șervețele.

carton gol


Pe țesătură, conturul pe care va fi tăiat piesa trebuie să fie cu 3-4 cm mai mare decât versiunea din carton.

Pe conturul țesăturii


În continuare, ne-am acoperit mittenul și l-am întors în partea din față. Cartonul trebuie introdus în centrul golului nostru, iar surplusul acoperit cu ajutorul unui fir de lână de culoare corespunzătoare. Și obținem un astfel de produs

tundem


Dar îi lipsește o dispoziție festivă. Tot ceea ce vă stă la îndemână este util pentru acest lucru: margele, margele, bijuterii din sticlă și plastic.
În cazul meu, era o împletitură de flori la îndemână și elemente de sticlă dintr-o brățară. În orice caz, va trebui să faceți partea centrală ca bază a decorului și să selectați elemente suplimentare pentru aceasta. Pentru centru, am pregătit o bucată de pânză terry, tăind un cerc din ea.

faceți partea centrală


Apoi îl tăiem cu fir de lână, făcând o franjuri. Acum puteți începe să formați un fulg de zăpadă magic din elemente de sticlă.
Coase elementul principal de decorare la mitten și completăm compoziția cu decorațiuni secundare, în cazul meu acestea sunt flori albe cu un centru albastru, care amintește foarte mult de fulgii de zăpadă.
Ultima etapă este marginea, o puteți confecționa din blană fauxă sau tinsel.

Coase mai departe


Deci minunat este gata un cadou pentru Moș Crăciun, care poate fi făcut cu un copil. În plus, în centrul mătușii puteți pune o scrisoare de felicitare cu cuvintele de recunoștință. Pentru a pune un astfel de cadou ar trebui să fie sub copac, astfel încât Frost să-l schimbe cu un cadou pentru un copil.

mănuși cu un deget

mănuși de Moș Crăciun
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat