DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Bijuterii din sfoară
Cu siguranță, fiecare meșter care nu se deranjează să-și petreacă timpul liber creând un fel de bijuterii sau doar trinkets s-a gândit cum să facă un decor original de Crăciun cu propriile mâini. Această clasă de master va fi dedicată modului în care puteți face o minge de Crăciun neobișnuită din sfoară cu propriile mâini.

Pentru muncă, avem nevoie de următoarele lucruri:
• sfoară (aproximativ un metru)
• O pastă care trebuie să fie suficient de groasă
• foarfece
• bile umflate
• Vopsea cu aerosol argintiu sau alb

materiale


Dezlegați cantitatea necesară de sfoară. De remarcat este faptul că materialul video va depinde direct de dimensiunea mingii pe care doriți să o faceți.

Klester


Firul va trebui să fie acoperit cu pastă, astfel încât să fie complet saturat.

Înveliți firul cu sfoară


În continuare, trebuie să trageți cu atenție toată această sfoară pe minge, distribuind firul uniform. Acest lucru este necesar pentru ca pasta să nu se usuce mai repede, ci și produsul în sine arăta ulterior mai îngrijit și mai frumos.

bila de înveliș


Continuăm să înfășurăm mingea până se termină șirul de sfoară. Merită menționat că este necesar să distribuiți firul astfel încât să nu existe prea mult spațiu gol între fire. Ar trebui să sfârșești cu așa ceva

vânt


Acum trebuie să lăsați bila de fir să se usuce complet. Puteți accelera procesul folosind un uscător de păr. Cu toate acestea, merită să ne amintim că fluxul de aer prea cald și puternic nu trebuie direcționat către minge. După ce se usucă bila de ață, o poți vopsi cu o cutie de aerosoli.

așteptați expulzia


Dacă doriți, vă puteți decora mingea cu un arc panglică festivă.

Decorațiuni de Anul Nou din sfoară
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat