DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Potcoava de suvenir
Și așa, în curte anul acesta urmează să treacă și Noul va intra sub chipul Calului de lemn albastru, dar dacă te uiți la horoscopul chinezesc, spune că dacă acesta este anul Calului de lemn (după cum știi: copacul este verde), atunci el considerat Verde. În plus, o potcoavă este considerată un semn bun în Anul Nou.
Din vremuri imemoriale, s-au spus diferite zvonuri despre potcoava, dar esența sa principală este că vă protejează casa și familia dvs. de spiritele rele. Așadar, de ce nu vă protejați prietenii și rudele de toate spiritele rele, prezentându-le cu o potcoavă de suvenir pentru Anul Nou, pe care o veți face singur și fără să depuneți prea mult efort.
Tot ce ai nevoie este o dispoziție bună, spirit bun, puțină creativitate. De asemenea, nu uitați să vă aprovizionați cu materiale și instrumente precum: foarfece, un fir cu ac, o panglică din satin de jumătate de metru (de preferință verde sau albastru, pentru că anul acesta va fi ținut sub patronajul bun al acestor două culori), lipici, paiete multicolore, o panglică roșie de 5 centimetri pentru un arc , cartonul ca bază pentru potcoava de suvenir, un simplu creion. Toate dimensiunile sunt scrise relativ, le selectați, corelându-se cu dimensiunea potcoavei tale.

materiale de potcoavă


Luăm un creion și desenăm o formă de potcoava pe un carton și o tăiem.

desenați un contur al potcoavei

tăiați de-a lungul contururilor


Acum luăm o panglică din satin albastru sau verde și începem să o înfășuram (strâns) în jur, deocamdată, o potcoavă de carton, în plus, nu uitați să fixați panglica pe carton pe ambele părți cu un fir și un ac.

înveliți cu bandă

nu uita să repari


Apoi facem un arc, pentru aceasta luăm o panglică roșie și o împăturim pe jumătate și o înfășurăm în mijloc cu un fir. Când este gata, o cusem la mijloc la potcoavă.

face un arc


Acum a venit rândul și paiete. Paiete de aceeași culoare pot fi lipite în jurul întregii potcoave, apoi adăugați alte culori, dar în așa fel încât toate să arate îngrijite, cu gust și discret.

paiete

Potcoava de suvenir


o astfel de un cadou Nu va fi lăsat în afara și va mulțumi foarte mult viitorii săi proprietari de locuințe, cu excepția faptului că va putea să-și păstreze norocul și succesul cu succes.

Potcoava de suveniruri DIY
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat