DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Decorați hainele cu imaginea unui cal
Odată cu abordarea Anului Nou, am decis să decorez hainele cu imaginea proprietarului anului - Calul.

decora hainele cu o imagine


Pentru a face acest lucru, am tras un contur din schiță. Ea a desenat parafină - adică atunci când tăiați o lumânare, marginile sunt ascuțite și este mai convenabil să desenați: mai subțire decât creta și mai moale decât săpunul.

Ceară de parafină


Apoi a aplicat margele albastre semicirculare folosind adeziv topit la cald. Mai întâi s-a aplicat topitură fierbinte, apoi s-a aplicat o perlă.

margele albastre semicirculare


Adezivul este albicios, deci nu pare atât de fierbinte pe negru, așa că conturul a trebuit să fie vopsit cu culori diferite. Inițial, mi-am propus să descriu doar conturul calului, dar se pare că nu seamănă cu un tricou negru, pentru că sunt vizibile pete din adeziv.
Am întins un set de jumătăți roșii pentru a indica crin, coarne și coadă și am pictat peste corp în roșu. Am diluat puțin vopsea roșie cu apă (nu mai mult de 10%, așa cum este scris pe eticheta de vopsea).

pictat peste corp în roșu


Dar chiar și acest lucru mi s-a părut insuficient. Pentru frumusețe, am înconjurat conturul auriu al calului.

Vopsea roșie


Am umbrit copile, ochii, claxonul și vârfurile manecii în roșu. Coada arată ca un copac cu boabe - anul calului de lemn, până la urmă. Iar trupul din interior era desenat ca rădăcinile unui copac.

cal de contur auriu


Un astfel de cal a ieșit! Nu l-am remediat cu un fier de călcat - mă tem că circuitul se va crăpa. Pe vopsea roșie, ea a aplicat paiete deasupra. Acum mi-am dat seama că pentru a păstra spanglele, era necesar să se aplice lipici ca Globus sau alt lipici incolor pe vopseaua roșie uscată și să se presară deasupra cu paiete.

decora hainele cu un cal

Iată un cal

faceți-vă-vă de cal
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat