DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Decoupage de brad de Crăciun
Astăzi vom studia o clasă de master detaliată cu privire la fabricarea de jucării de Crăciun în tehnologie decupaj.

De ce avem nevoie pentru asta:
• Două inimi de spumă;
• Două șervețele pentru decoupage: unul cu cerb de Anul Nou și al doilea cu cai;
• Vopsea acrilică albă;
• Lacuri acrilice lucioase pentru decoupage;
• lipici PVA;
• Două boluri;
• Perie pentru decoupage;
• Buretele cu spumă;
• Spală lichid și uscat;

materiale pentru lucru

aplicați un strat de vopsea


Să începem, turnăm vopsea acrilică albă într-o singură farfurie, luăm un burete și aplicăm primul strat de vopsea, mai întâi pe o parte a fiecărei inimi, apoi pe spatele inimilor. Dă timp să se usuce aproximativ 30-40 de minute pe fiecare parte.

aplicați un strat de vopsea

primul strat este uscat


Când primul strat s-a uscat, acum pictăm inima cu un al doilea strat pe ambele părți. Lăsați o vreme deja undeva în jur de o oră. În timp ce inimile se usucă, pregătește șervețele pentru decor. Avem șervețele care măsoară 25 * 25 cm, avem nevoie de jumătate de șervețel, astfel încât să puteți lua imediat jumătate de șervețel.

pregăti șervețele

complet uscat


În cea de-a doua placă, diluăm aceeași cantitate de lipici PVA și apă, amestecăm bine, obținem un amestec adeziv care lipeste un șervețel la suprafață. Inimile s-au uscat, acum aplicăm șervețele pe inimi și tăiem fragmentele de care avem nevoie.

răspândiți adeziv și apă

aplica servetele


Atașăm o imagine cu un cal și o perie pentru decoupage, pornim din centru pentru a lipi poza. Răsuciți ușor marginile și ungeți-le.

Atașați o poză

desen de stick


Lăsați partea pe care s-a aplicat șervețelul și întoarceți-vă pe cealaltă parte, luați al doilea fragment cu calul și lipiciți a doua poză, ca în fotografie. În cazul în care șervețele nu sunt complet suficiente, puteți adăuga bucăți individuale și lipiți cu o perie.

în cealaltă parte

Adeziv Du-


Lasa a doua parte sa se usuce. În aceeași secvență, decorați a doua inimă cu un șervețel cu cerb. Acum vom acoperi inimile cu lac acrilic. Aplicăm primul strat cu o perie, dăm timp să se usuce, apoi următorul strat și așa mai departe, doar 4-5 straturi de lac pentru decupaj. La final, dacă doriți, puteți stropi inimile cu paiete uscate sau decora cu paiete lichide.

jucării decoupage

decorați cu paiete lichide

Decoupage de brad de Crăciun
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat