DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Tunel de cărți poștale 3D
Felicitări pentru sărbători nu este doar o tradiție, ci o manifestare de dragoste și atenție pentru cei dragi. Pentru ca copilul să simtă cât de plăcut este să-i placă pe ceilalți, el trebuie să fie încurajat să facă ceva nu pentru el însuși, ci pentru cei din jurul său, să-l învețe să facă plăcere altora și să se bucure de el.
Când copiii părăsesc casa părintească, așteptăm atenție de la ei. Dar, dacă copilul era mic, nu l-am învățat să dea mici semne de atenție bunicului și bunicii, să semneze cărți poștale și să le felicităm de sărbători, atunci nu ar trebui să vă așteptați la acest lucru de la copiii noștri. Prin urmare, încântând bunicii și bunici, oferindu-le îngrijire, ne construim viitorul. Trebuie amintit acest lucru.
Și cei dragi nu sunt deloc necesari cadouri. Cu ce ​​trepidatie, bunica pastreaza desene si carti postale facute pentru iubitul sau nepotul sau nepoata! Așa că îi vom mulțumi pe cei care ne așteaptă atât de mult. Se apropie sărbătorile Crăciunului și ale Anului Nou: este timpul să faci cărți cu copilul, apoi să le dai rudelor.
Dacă vrei să-ți dezvolți copilul și să-i insufli un gust estetic, aruncă o privire asupra diferitelor tehnici de realizare a cărților poștale. Pare interesant tunelul de cărți poștale. Este ușor să faci o astfel de ambarcațiune. Pentru început, determinăm complotul cărții poștale. Poate fi o carte de Anul Nou, pe care fulgii de zăpadă sau stelele vor învârti pur și simplu. Puteți crea o carte poștală panoramică, care să reflecte un grafic. Puteți utiliza fotografii pentru cărți poștale, creând un fel de colaj volumetric. Toate părțile sunt tăiate. Apoi se pregătesc foile cu fante ale tunelului. Forma tunelului poate fi oricare: rotundă, pătrată, complicată. Decupând mijlocul, nu uitați să lăsați mici „pini” pe fiecare foaie, pe care ne vom atașa apoi figurile.

am tăiat cifrele

foi de fanta de tunel

fixați-ne cifrele


Ultima pagină trebuie să fie solidă. Pentru partea laterală, îndoiți o foaie de hârtie cu un acordeon. Înălțimea de îndoire este de aproximativ 1,5 centimetri. Numărul de acordeoane este determinat de numărul de foi interioare, în care sunt amplasate cifrele, care vor fi la distanțe diferite, creând efectul volumului. Înălțimea acordeonului este egală cu înălțimea frunzei în care faceți fante.

pliere


Asamblarea unei cărți se efectuează în secvența următoare. În primul rând, cifrele sunt lipite de „știfturile” foilor interioare. Apoi foile interioare sunt lipite de acordeon. Ultimul pas este să lipești prima și ultima foaie. Dacă copilul dorește să semneze o carte poștală, atunci puteți face acest lucru pe ultima foaie din spate înainte de a fi lipită.

Carte poștală 3d

tunel de cărți poștale

vedere laterală
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat