DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Coroana de brad
În oraș, nu toți proprietarii sunt de acord să aducă copacul de Anul Nou în casă, argumentând că nu există loc. Dar care este vacanța de Anul Nou, fără miros de ace? Asigurați-vă că aduceți acasă niște adevărate labe de molid și faceți o coroană de Crăciun cu propriile mâini. Acesta va oferi atmosferei festive adevăratul miros al noului an.

Coroana de molid


Ramuri de brad, carton, fire, lipici universal transparent, conuri, lămâie, băț de scorțișoară, margele și panglici din satin pentru decorare - tot ceea ce avem nevoie. Din carton, trebuie să tăiați baza pentru coroana. Puteți contura o placă cu diametru mare, iar în ea o placă cu un diametru mai mic și tăiată de-a lungul conturului.

Fir de brad ramuri de carton


1. Pe o bază de carton, ramurile vor fi suprapuse una după alta, fiecare dintre ele trebuind învelită cu fir.

ramurile sunt așezate pe carton


2. Treptat, tot cartonul dintr-un cerc va dispărea în spatele ramurilor și veți obține o coroană pufoasă, care poate fi decorată doar.

carton într-un cerc se va ascunde


3. Înfășurați o panglică din satin roșu subțire cu o coroană în direcția ramurilor și legați capetele panglicii.

Înfășurați cu panglică din satin


4. Procedăm la fel cu firul de aur din paiete.

cu fir de paie de aur


5. Acum fixăm conurile de pe coroană. De unul singur, ele sunt deja destul de frumoase, dar nu sunt suficiente paiete pentru festivitate. Pot fi decorate cu zăpadă dintr-o cutie de pulverizare și stropite cu paiete.

paiete pentru festivitate


6. Fixăm conurile inteligente cu lipici universal transparent.

fixați conurile de pe coroană


7. Căni de lămâie feliate nu trebuie să fie uscate. O altă lămâie suculentă va oferi o aromă minunată de citrice, iar scorțișoara va conferi un farmec picant tuturor mirosurilor. De asemenea, le fixăm cu lipici, dar puteți utiliza o sârmă subțire și legați elementele de decor de ramurile molidului.

lămâie și scorțișoară


8. Concluzia va fi un arc de aur fermecător și mărgele mici de aur.

Coroana de brad DIY


Adezivul folosit necesită mult timp pentru a se usca, așa că trebuie să țineți coroana de Anul Nou pe orizontală timp de cel puțin 10 ore. Dacă coroana nu este grea, o puteți agăța pe frigider prin lipirea magneților de carton. Se va potrivi fixarea capodoperei molidului pe ușă și peretele liber.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat