DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Rama foto originală
După reparație, există întotdeauna mici resturi de panouri din plastic. Ei stau inactivi și aruncă camera. Există o oportunitate de a le oferi o a doua viață - sub formă de cadre frumoase și absolut exclusive pentru fotografii.

Materiale și instrumente.

Pentru muncă, veți avea nevoie de:

Trebuie să lucrezi


Panou din PVC. Un început de plastic care este utilizat în mod obișnuit pentru fixare. Adeziv PVA. Perie de lipici Un simplu creion. Linie. Cuțit de hârtie. Foarfece. Substrat solid. Foto. Răbdare.

Progresul muncii.

Se lucrează pe un substrat pentru a nu zgâria suprafața mesei.
1. Folosind un creion și o riglă, marcați un dreptunghi pe suprafața panoului, ale cărui dimensiuni corespund dimensiunii fotografiei + 0,5 cm. Rezerva este necesară pentru ca un început care să fie fixat mai târziu să nu acopere imaginea. Tăiați conturul rezultat. Panourile din plastic sunt tăiate foarte ușor și uniform cu un cuțit obișnuit de papetărie.

tăiat cu un cuțit clerical


Baza cadrului este pregătită.
2. Apoi, pregătiți pornirile, care vor servi drept cadru pentru fotografie. Tăiem patru benzi, a căror lungime ar trebui să fie egală cu dimensiunea cadrului.

trebuie să fie egal


Începe așezat pe panou destul de strâns, așa că pentru comoditate puteți face câteva reduceri pe partea lată. La marginile scândurilor facem tăieturi astfel încât să nu existe suprapuneri pe spate care să strice aspectul cadrului foto.

faceți decupaje


3. Fixați pornirile pregătite de-a lungul marginilor panoului.

fixați-vă de-a lungul marginilor panoului


4. Următorul pas este procesarea îmbinărilor din colț pe partea din față. Începuturile sunt suprapuse cu grijă unul pe celălalt și pe partea de sus marcăm linia de joncțiune. Am tăiat ambele benzi pentru marcare. În formularul finalizat, cadrul arată în fotografie.
Gata! Rămâne doar să introduceți o fotografie!

impuneti-va reciproc

Tăiați ambele scânduri

cadrul arată așa


Decorare.


Aici nu trebuie să vă limitați imaginația! Puteți lăsa rama albă, o puteți picta în orice culoare sau o puteți decora cu ceea ce este la îndemână. În timpul funcționării, este mai bine să acoperiți fotografia cu film sau sticlă, pentru a nu colora.
1. Capacele de aluminiu din sticlele mici de la farmacie vor adăuga volum cadrului și vor arăta foarte originale. Lipiți-le într-un model de bord.

Doar lipiți-le


2. Aceleasi capace, dar taiate in forma unei flori. Lipiți o mărgele mică la mijloc.

lipici o mărgele mică


3. Confetti Clapper de Anul Nou - un decor minunat pentru fotografiile copiilor. Lipiți-le pe cadru în ordine aleatorie (sau mai bine într-o mizerie).

pentru a încadra în ordine aleatorie


4. Chiar și un detaliu dintr-un ac de rupt poate deveni un element original al decorului.

element original de decor


5. Dacă cadrul este acoperit uniform cu vopsea pulverizată, atunci capătul invers al periei de lipici poate zgâria un model atât de interesant.

model interesant


În acest fel, puteți crea rame foto de orice formă și dimensiune, de un fel. Principalul lucru este să nu fiți leneși și să aveți grijă de degete atunci când lucrați cu un cuțit!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat