DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Om de zăpadă într-o cămașă
Un astfel de om de zăpadă drăguț poate fi făcut cu un copil, oferindu-i cea mai mare parte a muncii. La urma urmei, a face o adevărată jucărie volumetrică pentru el va fi nu numai interesant, ci și informativ. Nu folosim foarfece și alte obiecte ascuțite și avem nevoie de un ac doar pentru a coase butoane și ochi pe omul de zăpadă, prin urmare, crearea unei jucării pentru copil va fi în siguranță. În plus, știm că copiii sunt foarte neliniștiți și nu vor sta mult timp pe un lucru, dar crearea omului nostru de zăpadă nu va dura mai mult de o oră.

om de zăpadă și piept


Pentru un om de zăpadă, avem nevoie doar de mijloace improvizate. Sunt sigur că fiecare femeie de ac va avea mai multe reziduuri inutile de fire și am tăiat materialul dintr-o cămașă veche și inutilă.

Pentru un om de zăpadă într-o cămașă avem nevoie de: o bucată de țesătură din bumbac de 40 x 40 cm, 3 frânturi de fire de diferite dimensiuni, fire puternice, 2 nasturi mici și 2 nasturi mari, un capac deodorant, 2 ambalaje de bomboane.

1. Întindem țesătura și așezăm la mijloc cea mai mare frunză de fire. Colectăm țesătura în jurul și o legăm strâns cu un fir.

necesare unui om de zăpadă


2. Apoi, puneți o margine de dimensiuni mai mici la capetele țesăturii. Asigurați-vă că pinioanele sunt legate uniform, altfel omul nostru de zăpadă va fi strâmb și nu avem nevoie deloc.

bila de ață


3. Legăm ultima cea mai mică broască de capetele țesăturii.

înfășurați mingea


4. Tăiem capetele țesăturii, astfel încât acestea să nu atârne prea mult și să se potrivească complet în capacul deodorantului.

care leagă


5. Coasem două butoane pe capul superior al omului de zăpadă - acestea vor fi ochii și atragem o gură. De asemenea, gura poate fi brodată cu fire roșii sau margele.

2 noduri legate


6. Coase mai multe butoane la bilele inferioare și mijlocii - până la urmă, omul nostru de zăpadă este într-o cămașă.

învelim mingea


7. Facem mâini de ambalaje de bomboane. Pentru a face acest lucru, răsuciți-le pe o parte. În bila din mijloc, tăiați găuri mici și introduceți mâinile.

coase butoanele

o găleată pe cap


Iată omul nostru de zăpadă și gata. Poate fi decorat cu o eșarfă drăguță, astfel încât să nu înghețe iarna rece. Și poți face o femeie de zăpadă. Pentru a face acest lucru, tăiați din aceeași țesătură sau din orice alt triunghi și legați-l pe cap în loc de o șapcă ca o eșarfă.

atașăm mâinile

Omul de zăpadă în cămașă


În general, ideea de a crea jucării din frânghii de fire a apărut cu mult timp în urmă. Ceea ce doar stăpânii nu fac - jucării de Crăciun, animale și chiar oameni. Experimentați, fantaizați, decorați-vă casa și viața!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat