DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Brățară din tuburi
De asemenea, fetele vor să fie frumoase. Ei urcă în secret în caseta mamei lor și se transformă în femei mici. Dar este mai bine când au propriile lor comori. Să nu fie prețioase, puțin primitive, realizate din materiale improvizate, ci făcute independent sau cu ajutorul mamei mele.

Pentru a realiza o brățară avem nevoie de:
• sistem (dropper);
• foarfece;
• fire în două culori (bej și albastru pal sunt utilizate în această lucrare);
• ac tigan.

Pentru confecționarea unei brățăriEtapele procesului creativ de confecționare a unei brățări pentru o fetiță:
1. Taiem sistemul în fragmente de 1,5 cm (lungimea pieselor poate fi modificată după bunul plac). Ar trebui să fie aproximativ 40 de bucăți. Suma depinde de circumferința mâinii.

tăiate în fragmente


2. În continuare, stringem toate detaliile pe un thread. Dacă firul este prea subțire, poate fi pliat la jumătate. Tubul trebuie umplut.

string toate detaliile


3. Acum luăm un fir de o culoare diferită și firul în partea spre capătul firului bej.

fir în detalii


4. Puneți fragmentele împreună și trageți firul într-un zig-zag prin toate părțile pe rând.

Adăugați fragmente


5. Întindem încet un fir de o culoare diferită prin părți, în procesul de strângere, astfel încât fragmentele să se întindă.

Întindeți încet firul


6. Așa că ne deplasăm până când toate tuburile se înfundă pe un capăt de fir bej. Nu uitați să încercați mai departe. Brățara nu ar trebui să se spânzure. Dar ar trebui să luați în considerare, de asemenea, că este întins.

până când fugiți


7. Când toate părțile sunt strânse, tăiați firul în exces și legați nodurile strâns. Pentru ca produsul să pară mai plăcut din punct de vedere estetic, capetele pot fi trase prin tuburi, ascunzându-le astfel.

tăiați firul în exces


8. Brățara pentru fetiță este gata.

Bratara tub


9. Și astfel produsul nostru arată pe mână.

brățară


Bratara poate fi, de asemenea, realizată din fire de aceeași culoare și decorați-o cu margele în ton sau multicolore. Rezultatul final depinde de imaginația ta și a copiilor. Nu vă fie teamă să creați și să experimentați.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat