DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Cum să atragă un cal pe haine
Se apropie Anul Nou - anul Calului, și ca un cadou pentru mine, am decis să desenez un Cal strălucitor pe un tricou - o copită aurie.

vopsele


Creta pe imaginea calului unicorn. În mod ideal, ar trebui să existe margini de 5 cm la margini - pentru că atunci când imaginea este fără margini, imaginea nu arată foarte bine.

Ca contur, am decis să folosesc smalț din aur acrilic (l-am luat pe Maxima, producător Polisan), cumpărat într-un magazin de materiale de construcție. De ce nu un contur special al țesăturii? Deoarece emailurile sunt de 100 ml, iar conturul de 20 ml, dar costă la fel și rar vezi un contur de aur la vânzare - acestea sunt imediat vândute. Deoarece smalțul devine destul de rigid în timpul aplicării, acesta se va potrivi perfect ca un contur.
Luăm o sticlă mică de sub uleiul de motor (aici este cea mai convenabilă formă a duzei), desenăm vopseaua cu o seringă și o turnăm în ea.

sticla de ulei de motor


Desenați un contur auriu.

Desenați un contur auriu


După aceea, lăsați cămașa să se usuce o jumătate de oră sau o oră. Este mai bine să nu trageți tricoul, să nu-l schimbați la baterie, deoarece conturul va fi rupt în toată tricoul.

Apoi, luați vopseaua roșie peste țesătură și aplicați cu o perie subțire. Corpul calului a fost vopsit puțin mai subțire și a ieșit mai strălucitor, am încercat să fac întunecarea manejei.

vopsea de țesătură

pictat cu vopsea


De asemenea, lăsați să se usuce, de preferință pe baterie. Am adăugat o scânteie la vopsea și am trecut prin. Desigur, se vor sfărâmă în timpul spălării, dar deocamdată lasă-le să strălucească.
După aceea, fixăm imaginea cu un fier de călcat.

fixăm imaginea cu un fier


Asta s-a întâmplat!

Cal pe haine

Cum să atragă un cal pe haine
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat