DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
În zilele noastre, puteți cumpăra aproape orice jucărie pentru copii din magazin, deși calitatea și utilitatea lor sunt foarte îndoielnice. Și școlarii sovietici își făceau deseori jucării singuri. De exemplu, o săgeată de potrivire. Acest lăutar de casă se închide, dar este făcut simplu.

Pentru a face o potrivire, aveți nevoie de un stilou subțire cu pâslă și un arc puternic. Apropo, arcul poate fi îndepărtat de la brichetă. Sau din mecanismul unui pix cu bilă automat.

De ce avem nevoie


Folosiți un ferăstrău pentru a tăia stiloul cu vârf de pâslă în două părți egale. Apoi îndepărtați vârful de scris, tijă și dop, care este situat pe partea de sus a pixului.

demontați markerul


Introduceți o placă mică de metal (sau plastic) în arc. Acest lucru trebuie făcut astfel încât atunci când folosiți un meci, meciul să nu cadă în interior.

prizhinka


Luați partea inferioară a pixului cu pâslă și așezați arcul în el. Închideți partea superioară strâns cu un dop.

chibritul este gata


Deci trăgătorul de meci este gata. Pentru a începe să îl folosiți, introduceți o potrivire în gaură, apăsați-l cu degetul și eliberați-l brusc. Primăvara se va derula și va împinge meciul. Gama de ardere a acestui produs de casă este de aproximativ cinci metri și depinde în întregime de lungimea și elasticitatea arcului.

spichkostrel
Comentarii (3)
 1. Natasha
  #1 Natasha vizitatori 2 ianuarie 2014 10:25 PM
  0
  clasa!)
 2. Aleksey163
  #2 Aleksey163 vizitatori 29 mai 2014 20:02
  1
  Și cum să tragi cu chibrituri aprinse ??! : coleg:
  Și [u] școlarii sovietici [/ u] au făcut un meci dintr-un ac de haine din lemn! râs
 3. Serghei.
  #3 Serghei. vizitatori 22 septembrie 2014 23:53
  1
  Este și mai ușor, tija de la stiloul cu gel, arcul care apasă flintul în bricheta, întinde arcul cu aproximativ un centimetru de la lungimea nominală, introduceți-l în tija pre-tăiată la o lungime egală de potrivire, sigilați capătul arcului în tija, luați chibritul și introduceți-l, comprimând arcul nu până la sfârșit, doi milimetri nu pot fi atinsi, dacă capul de chibrit nu interferează și „cartușul” rămâne din „pistol” la o jumătate de milimetru, atunci meciul este gata! Dacă cojile dvs. poartă o cantitate mare de sulf, atunci selectăm un cuișor egal cu diametrul mediei potrivite. capete, încălzește cuișoarele și extinde doi milimetri de „butoi” ...
  Trageți meciurile arzătoare în așa fel, țineți meciul în paleta de potrivire, cea mai mare parte a capului de meci este în „butoiul armei”, bateți caseta cu vârful, orientați mâna spre „țintă”.
  În medie, un meci de ardere zboară 5-7 metri, apoi încărcarea nu mai arde și devine inactivă ...

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat