DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Panou din tuburile de ziare
Panoul tradus din franceză înseamnă „bucată de țesătură”. Dar dacă te uiți la ce fel de compoziții pot face meșteșugari pricepuți, nu le poți numi altceva decât opere de artă decorativă Încă din secolul al XVIII-lea, panourile de mozaic împodobeau bisericile și sălile de pe moșiile oamenilor înstăriți. Panoul modern a încetat să mai fie un obiect de lux. Acum este mai degrabă un indicator al prezenței gustului în rândul proprietarilor casei.
Materialele pentru fabricarea acestui gen de capodoperă pot fi variate. Vă sugerez să încercați să faceți un panou de tuburi de ziare.

Pentru aceasta avem nevoie de:
- ziare sau reviste cu imagini vii;
- lipici PVA;
- ac de tricotat;
- hârtie albă în format A5;
- cadru;
- margele pentru decor.

vom avea nevoie


Mai întâi trebuie să tăiați ziarul sau revista în fâșii. Pentru ei speculă nevoie de aproximativ 30 de bucăți.

taie un ziar


Marginea benzii este unsă liber cu lipici PVA.

se unge liberal cu lipici


Învelim un colț. Și începem să răsucim banda într-un tub.

Învelim un colț


La sfârșit, aplicați un strat de lipici și țineți marginile timp de câteva secunde, astfel încât tubul să nu se desfacă.

aplicați un strat de lipici și mențineți


Luați o mărgele colorată. Înfășurăm tubul pe el, astfel încât să se dovedească a fi un „melc”. Lipim marginea la bază cu lipici PVA.

Ne eoliem


Pentru fabricarea panourilor este nevoie de „melci” de diferite dimensiuni. Pentru a crește diametrul, este necesar să lipici al doilea la marginea primului tub. Apoi lipiciți al doilea cu cel de-al treilea, etc. Construim tuburile până obținem dimensiunea dorită.

Mărim tuburile


Următorul pas va fi formarea unui model „melc”. Pentru a face acest lucru, luați un cadru gol și așezați „melcii” într-o manieră haotică. În continuare, lipim toate detaliile la baza panoului.

Panou de tuburi de ziare


Această ambarcațiune poate fi atârnată pe peretele din hol. Și toți oaspeții, trecând pragul casei, vor vedea meșteșugurile originale făcute independent. În plus, folosind panoul, puteți ascunde mici erori de reparare sau pete pe perete.
Mult noroc!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat