DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Cutii cu șervețele pentru decupaj
Cutie pentru creioane


Foarte des întâlnesc cutii cu care nu vreau să mă despart. Și ei mint până când veți veni cu cererea lor. Deci de data aceasta. Șervețele se termină de mult și aruncă cutia, mâna nu se ridică. Și bine. Pentru că a ieșit dintr-un suport frumos de creion în stilul Anului Nou.

ce ai nevoie pentru decoupage


Să nu fie dificil. Pe lângă răbdare, veți avea nevoie de:
• o cutie goală din șervețele;
• vopsele acrilice albe și roșii;
• perii largi și subțiri (moi);
• perie de lipici (tare);
• lipici PVA;
• șervețel pentru decoupage;
• foarfece.

Pentru început, este necesar să smulgeți miezul din cutie, care nu a trecut șervețele. După ce este mai bine să îl ștergeți pe toate părțile cu alcool. Acest lucru va elimina grăsimea și praful, astfel încât vopseaua acoperă suprafața uniform. Vopseaua albă trebuie deschisă de trei ori pe toate cele șase părți. În plus, fiecare strat trebuie să se usuce bine.

faceți desene


În timp ce cutia se usucă, puteți pregăti desene. Șervețelul este tăiat în părțile necesare și deconectat de la cele două straturi inferioare. După distribuirea imaginii pe cutie, puteți trece la decupaj.

lipici deasupra


Plasăm desenul pe suprafață și îl acoperim cu adeziv deasupra. O perie rigidă cu vilozități artificiale este potrivită pentru acest lucru. Trebuie să ungeți mișcând peria de la mijloc la margini, astfel încât să nu existe bule de aer sub imagine.

poze cu lipici

Figura pusă

atinge cu vopsele acrilice


După uscare, lucrarea poate fi corectată cu vopsele acrilice, paiete. De asemenea, lucrarea poate fi lăcuită, astfel încât să dureze mai mult.

Creion Decoupage


Întrucât această cutie a fost proiectată pentru creioane, a trebuit să-i reduc partea inferioară. Pentru a face acest lucru, în interior au fost așezate foi de hârtie sfărâmate și deasupra a fost așezată o bucată de poliester captusit. Așadar, creioanele vor fi întotdeauna la îndemână, cutia este la îndemână, iar designul său va ajuta la decorarea camerei în stilul Anului Nou.

Cutii cu șervețel de decoupage


Pe lângă creioane, într-o astfel de cutie puteți stoca batiste, jucării mici, bile mici de ață, dulciuri și multe altele. Principalul lucru este că în casă există o astfel de cutie și toată lumea va decide ce să o pună.
Comentarii (1)
  1. Catherine
    #1 Catherine vizitatori 29 august 2017 05:23
    0
    De asemenea, cred că cutiile aruncă ultimul lucru, ele pot fi folosite întotdeauna. Aceasta este o opțiune de vacanță foarte bună, puteți realiza alte decorațiuni, dacă aveți cărți poștale vechi acasă, puteți decora produsul și cu fluturi 3D!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat