DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Copac de Crăciun din cutie de bomboane
Mulți oameni se întreabă: cum să decorați o casă pentru sărbătorile de Anul Nou? Să creăm împreună sora cea mică a unui copac mare de Anul Nou dintr-un pachet de dulciuri.
1. Pentru muncă veți avea nevoie de: ambalaje cu bomboane, plastilină sau ghips, hârtie sau folie colorată. Am folosit ambalaje de culoare aurie. Dacă luați un pachet de dulciuri de o altă culoare, respectiv, veți obține un pom de Crăciun cu o culoare diferită, experimentați.

cutie de bomboane goale


2 fotografii. Din ambalajul dulciurilor, tăiați ramurile pomului de Crăciun. Cu cât frunzele sunt mai îndoite, cu atât va fi mai interesant pomul de Crăciun. Tăiați coroana.

tăiați ramurile pomului de Crăciun


3 fotografii. Conul servește drept cadru pentru bradul de Crăciun, conul este din plasticină. Înălțimea pomului de Crăciun în sine va depinde de înălțimea sa. Plasticina poate fi înlocuită cu gips, aluat sărat.

cadru din plastilină


4 fotografii. Lipiți folia pe con. Am luat ambalajul și folia de aceeași culoare, dar puteți folosi culori diferite. Dacă folosești folie și ambalaj în culori diferite, și nu la fel cu ale noastre, atunci bradul de Crăciun se va dovedi și mai interesant.

Lipim folie pe con


5 fotografii. Într-un con de plastilină lipim ramuri. Ne deplasăm de jos în vârful capului.

ramuri de lipit


6 fotografii. Atașăm coroana în vârful bradului de Crăciun. Meșteșugul este gata.

atașați coroana

decora perfect casa ta


Arborele de Crăciun rezultat poate fi pus oriunde, deoarece nu ocupă mult spațiu. În același timp, îți va decora perfect casa, pentru că este atât de strălucitoare.

copac realizat din ambalaje de bomboane
Comentarii (1)
  1. Andrew
    #1 Andrew vizitatori 10 decembrie 2016 15:50
    0
    rece

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat