DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
A face această cutie drăguță nu este deloc dificilă. Datorită formei sale neobișnuite și designului original, sicriul va deveni un decor minunat al interiorului. Puteți stoca orice bijuterie mică în ea: inele, cercei, lanțuri.

Dulap cu ursuleț


Pentru fabricare avem nevoie de următoarele materiale:
1. Cutie goală din lemn.
2. Grundul.
3. Șervețel de decoupage. Un șervețel cu un urs de căprioară a fost ales pentru această clasă de master.
4. Adeziv PVA, foarfece, creion, burete, perii, șurubelniță.
5. Vopsele acrilice.
6. Dantelă.
7. Potch 3D.
8. Lacul acrilic.

Acum puteți începe să decorați.
Prima etapă. Că cutia a fost decorată convenabil, trebuie dezasamblată. Prin urmare, ne înarmăm cu o șurubelniță și deșurubăm toate elementele de fixare metalice, astfel încât cutia să se împartă în două părți și nimic nu ne împiedică.
Cu toate acestea, înainte de a efectua orice acțiuni de proiectare pe cutie, trebuie amorsat. Trebuie să faceți acest lucru pentru ca vopseaua să fie mai bine așezată la suprafață, iar cutia să dureze mai mult. Așadar, luăm o perie și, scufundând-o în pământ, șlefuim întreaga suprafață a piesei de lucru din exterior și din interior. Lăsați grundul să se usuce.

Deoarece fundul șervețelului nostru este alb, este mai bine să pictăm întregul capac al caschetei cu vopsea acrilică albă, astfel încât copacul să nu strălucească și să nu strice șervețelul. După ce vopseaua se usucă, procedăm la tăierea șervețelului.

lădiță


A doua etapă. Alegem un motiv grafic adecvat, întoarcem șervețelul, așezăm capacul cutiei și desenăm un creion în jurul conturului. Apoi îl tăiem, îl punem pe capac și îl reglăm dacă este necesar.

pune un șervețel pe capac


Acum șervețelul trebuie decojit, scăpând de două straturi suplimentare și lăsați doar imaginea cu stratul subțire superior. Și puteți începe să aplicați șervețelul pe capac.
Pentru ca șervețelul să fie plat, puteți folosi apă obișnuită de la robinet. Turnați apa într-un pahar, luați o perie, aplicați un șervețel pe capac și picurați puțină apă în centru. Începem să umezim ușor întreaga cârpă, deplasându-ne din centru. Dacă într-un anumit loc se află neuniform, ridicați șervețelul de marginea uscată și coborâți-l din nou, netezindu-l cu o perie umedă. Ajungem astfel la marginile șervețelului și, de asemenea, le „lipim” cu apă. Această metodă ajută la evitarea bulelor de aer și a ridurilor atunci când aplicați lipici pe un țesut.

lipici un șervețel


Nu este necesar să așteptați ștergătoarele. Pentru că atunci se stinge. Prin urmare, luăm adeziv PVA, înmuiem o perie în ea și lipim un prosop umed cu lipici. Acest lucru trebuie făcut cu mare atenție pentru a nu rupe șervețelul.

lipici un șervețel la caschetă


Dar acum puteți aștepta uscarea.
A treia etapă. Procedăm la vopsirea părților laterale ale cutiei. Crescem vopsea acrilică roz pentru a se potrivi cu inimile de pe un șervețel și vopsim peste partea capacului și a întregii părți inferioare.

pictați părțile laterale


După ce vopseaua se usucă, puteți face dantelă. Măsurăm o bandă de dantelă de lungime potrivită și o tăiem. Acum să facem dantela mai elegantă și mai neobișnuită. Pentru a face acest lucru, luați vopsea argintie și un burete. Pune dantela pe o foaie de hârtie sau ziar, înmoaie un burete în vopsea argintie și aplică-l pe dantelă, pătând-o ușor.
Din nou, așteptăm să se usuce vopseaua, întoarcem dantela și ungem interiorul cu lipici PVA. Acum puteți să-l lipiți de partea inferioară a sicriei noastre.

aplica dantela


A patra etapă. În timp ce dantela se usucă, vom avea grijă de interiorul cutiei.S-a decis să-l picteze cu vopsea argintie. Dar pentru ca vopseaua argintie să se potrivească mai bine și copacul să nu strălucească, trebuie mai întâi să pictați interiorul cu vopsea gri acrilică. Când vopseaua se usucă, puteți aplica un al doilea strat - acum argintiu.

vopseste partea din interior

vopsea în interior


A cincea etapă. Pentru a arăta căsuța un aspect final, luăm din nou buretele, îl scufundăm în vopsea de argint și „răsturnăm” părțile laterale ale sicriei la colțuri.
În această etapă, cutia poate fi deja reasamblată, dar este mai bine să faceți acest lucru chiar la sfârșit, când lacul se usucă.
Luăm o oală 3D și o aplicăm dintr-un tub pe un ursuleț și un nor. Mai întâi, schițăm imaginea de-a lungul conturului, apoi în interior până când imaginile sunt complet umplute cu inundația. În exterior, Patch seamănă cu adezivul PVA, dar după uscare devine transparent și conferă volumului imaginii. El moare, apropo, aproximativ patru ore, în funcție de dimensiunea imaginii. Puteți lăsa doar cutia peste noapte.

desenați un contur

se toarnă lipici


Etapa a șasea. După ce casetele s-au uscat complet, îl acoperim cu lac acrilic în interior și în exterior în două straturi. Decalajul dintre straturi este de aproximativ o jumătate de oră. Și cutia se usucă complet 24 de ore.

Dulap cu ursuleț


Asta este totul! Acum caseta va putea să vă mulțumească și dvs. și persoanele dragi! Decoratiuni interioare si pozitive fine un cadou.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat